Αίσθηση προκαλεί στις ΗΠΑ το βίντεο με την κόρη του Ομπάμα να καπνίζει μαριχουάνα

Αίσθηση προκαλεί στις ΗΠΑ το βίντεο με την κόρη του Ομπάμα να καπνίζει μαριχουάνα Facebook Twitter
7

Πριν από περίπου δέκα μέρες, η 18χρονη κόρη του Ομπάμα πρωταγωνίστησε σε χιλιάδες δημοσιεύματα και ακόμη περισσότερα σχόλια στα social media καθώς κυκλοφόρησαν βίντεο που την έδειχναν να διασκεδάζει στο φεστιβάλ μουσικής Lollapalooza στο Σικάγο.

Εκείνο το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει "twerking" και να σηκώνει το δεμένο στη μέση της ζακετάκι για να δείξει το σορτσάκι της προκάλεσε με το γεγονός πως την ίδια μέρα της συναυλίας ήταν και το συνέδριο των Δημοκρατικών στο οποίο μίλησε ο πατέρας της, o αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Όμως σήμερα, ένα νέο βίντεο έρχεται να προσθέσει ακόμη έναν "πονοκέφαλο" για τον αμερικανό πρόεδρο και το στρατόπεδο των Δημοκρατικών την ώρα που η προεκλογική περίοδος κορυφώνεται. Το σκανδαλοθηρικό Radar Online δημοσίευσε πριν λίγο ένα νέο βίντεο από τη διασκέδαση της 18χρονης Μαλία στο φεστιβάλ και σε αυτό διακρίνεται να καπνίζει - σύμφωνα με το δημοσίευμα - μαριχουάνα. Το Radar Online αναφέρει πως υπάρχει και μια μαρτυρία 18χρονης που επιβεβαιώνει πως η Μαλία πήρε το τσιγάρο και την είδε να εισπνέει τουλάχιστον μια φορά ενώ σημειώνει πως το είχε για τουλάχιστον ένα λεπτό στο χέρι της πριν το δώσει πίσω.

Ήδη στα social media έχει αρχίσει και δεύτερος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ συντηρητικών και όσων υποστηρίζουν πως η 18χρονη δεν έκανε κάτι αφύσικο και ότι δεν πρέπει να στοχοποιείται. Αρκετοί υπενθυμίζουν μάλιστα τις παλιότερες δηλώσεις του ίδιου του Ομπάμα ο οποίος έχει παραδεχτεί πως έχει δοκιμάσει απαγορευμένες ουσίες στα φοιτητικά του χρόνια.

Πολιτισμός
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σελίν Ντιόν: Αποκάλυψε ότι έπασχε από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου για 17 χρόνια πριν το ανακοινώσει επίσημα

Πολιτισμός / Σελίν Ντιόν: Αποκάλυψε ότι έπασχε από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου για 17 χρόνια πριν το ανακοινώσει επίσημα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι πλέον όταν τραγουδάει νιώθει σαν να τη στραγγαλίζει κάποιος και πως δεν μπορεί να ελέγξει τον τόνο της φωνής της λόγω των σπασμών που παθαίνει
NEWSROOM
Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Πολιτισμός / Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία σε ανάρτηση στα social media, η συναυλία της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεχώρισαν το τσιγάρο από τη φώτο, χαίρομαι που αυτή η φωτογραφία είναι ένα ρήγμα στην αγία αμερικάνικη οικογένεια. Ειλικρινά, προτιμώ αυτή τη φώτο παρά την προηγούμενη στημένη φώτο με την κόρη του Ομπάμα να δουλεύει στο φαστφουντάδικο.
Γιατί δεν αφήνουν την κοπέλα ήσυχη;; Έλεος δηλαδή επειδή είναι ο πατέρας της πρόεδρος θα πρέπει και εκείνη να θυσιάσει τα καλύτερά της χρόνια κρατώντας μια ζωή τους τύπους; Αν θέλει να δοκιμάσει ας δοκιμάσει (εξάλλου ποιός είπε πως δεν είναι στριφτό τσιγάρο;) αν θέλει να χορέψει ας την αφήσουν να χορέψει. Και εγώ κάπου γύρω στην ηλικία της είμαι και την καταλαβαίνω..Και η άλλη μπροστά καλό φρούτο κι εκείνη να τραβάει βίντεο την κοπελιά τάχα μου πως βγάζει selfie..