ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2016 | 02:39

Χαρτομαντεια, φλυτζάνι

Μια εντελώς άσχετη μου είπε χτες το φλυτζάνι και τα χαρτιά. Μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται να τα βρήκε όλα;;;; Βρήκε πολλές λεπτομέρειες.. Όνομα, ηλικία, που βρίσκεται τωρα, αδέρφια, τι εχουμε κανει, το ατύχημα που είχε, τους γονείς του που ειναι χωρισμένοι, το αμαξι που πήρε. Θα τρελαθώ. Ήταν πραγματικά μια άγνωστη που ούτε τα ελληνικά δε μιλούσε καλα. Και δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξέρει γτ δεν μένει καν εδω αυτός. Αθήνα ειναι κ εγω κρητη. Το σκέφτομαι όλη μέρα αυτο. Ελπίζω να βγουν τα όσα μου προέβλεψε.
11
 
 
 
 
σχόλια
Μη τους ακούς τους αρνητικούς από πάνω, σε ζηλεύουν εσένα και την χαρά σου.Μη τους αφήσεις να σου κλέψουν την έρωτα.Όλα θα βγουν μην ανησυχείς.Ξου ξου ξου εσείς οι από πάνω....Ρίξε λίγο αλάτι πίσω σου εξομολογούμενη.
Κατιναριό...Δες κανένα ντοκιμαντέρ για το πώς οι απατεώνες και οι κομπογιαννίτες ξεγελούν τον κόσμο με την πονηριά τους...μπας και σωθεί η ανθρωπότητα.Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ψήγματα πληροφοριών που τους δίνεις (εσύ μπορεί να νομίζεις οτι δεν έχεις πει τίποτα) σε συνδυασμό με ψυχολογία και γλώσσα του σώματος είναι ικανοί να διαβάσουν την ιστορία σου και να "μαντέψουν" το μέλλον σου.Κρατήσου μακριά από τέτοια ανακατέματα, γιατί όπως το κόβω σε λίγο θα καταφεύγεις σε μαγικά τεχνάσματα και φίλτρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ