ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2016 | 21:45

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες..

Αν μια γυναίκα προσέχει τα κιλά της, το δέρμα της, τα δόντια της, τα μαλλιά της και την τριχοφυϊα της...ε δεν μπορεί να είναι άσχημη!
11
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται από τα κριτήρια του καθενός, γιατί πολύ απλά δεν βλέπουν όλοι το ίδιο και αυτή που θα πει κάποιος θεά μπορεί κάποιος να τη πει αδιάφορη και το αντίθετο. Όλα ειναι σχετικά.
Ποιος νοιάζεται. Η ομορφιά δεν είναι το παν...Πολλοί νομίζουν ότι οι "όμορφες" περνάνε τέλεια. Δεν ισχύει, η ίδια η ομορφιά τους προκαλεί ανασφάλεια και κόμπλεξ... Καταλήγουν να το βλέπουν ανταγωνιστικά και ασχολούνται υπερβολικά με την εμφάνισή τους...Και για να μη ρίχνω στις γυναίκες αποκλειστικά το φταίξιμο, θα επισημάνω το πόσο μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς τη ματαιότητά τους και την ανασφάλεια αυτή... Έχει κάτι άντρες -ο Θεός να τους κάνει- που χτυπάνε εκεί επειδή ξέρουν ότι πιάνει... Και τις περιτριγυρίζουν σαν καρχαρίες, με συγκεκριμένα κίνητρα.Ο χαρακτήρας μετράει... Οι καλοί άνθρωποι είναι οι ομορφότεροι!
Κανένας άνθρωπος δεν είναι άσχημος. Και ειδικά αν φροντίσει να διατηρεί:α) ένα υγιές σώμα, με το να γυμνάζεται τακτικά και να τρέφεται σωστά καιβ) μια υγιή/όμορφη ψυχή, με το να διαβάζει ανελλιπώς βιβλία και να προσπαθεί να ελαττώσει τα αρνητικά και να αξιοποιήσει τα θετικά του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ