ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2016 | 10:50

!!!!

παιδια ειμαι 16 χρονων δεν εχω κανει σεξ,μονο τα προκαταρκτικα.Τι πρεπει να κανω με το πετσακι?ειν αναγκαστικο να κοπει η οχι?δωστε μου καποιες συμβουλες ειναι σοβαρο το θεμα..
8
 
 
 
 
σχόλια
Πετσακι ε;Καλα, τραβά να φας καμία πετσουλα από το ψητό γουρνοπουλου που ετοιμασε το σόι για μεσημεριανο και ασε το πετσακι του στην ησυχία του. Υγ. Σταμάτα να βλέπεις τόσες πολλές τσόντες, μην ακούς τις βλακειες των φίλων σου και ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΆΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.
ρε παιδια σόρρυ..ειμαι παράλογη!?Μόνο εγώ είμαι 18χρονών και δεν εχω κάνει ποτέ τίποτα με αγόρι,όχι επειδή είμαι καμια ξενέρωτη,άσχημη κτλ αλλά επειδή πρώτα απ'όλα με νοιάζουν οι σπουδές μ?Ε ναι λοιπόν θέλω πρώτα να μπω στην σχολή μου και μετά όλα τ'άλλα...!!δεν μας πήραν και τα χρόνια όλη η ζωή είναι μπροστά μας για έρωτες και τα σχετικά...
Φίλε το πετσάκι δεν είναι πετσάκι από γιαούρτι να το βγάλεις. Αν δεν υπάρχουν θρησκευτικοί ή ιατρικοί λόγοι δεν χρειάζεται και τέλος πάντως αν μας προβληματίζουν τέτοιου είδους θέματα πάμε σε ένα γιατρό και ρωτάμε, δεν είναι κακό.
δεν σε βλέπω να γαμάς σύντομα με τις μαλακίες που ρωτάς. οπότε η τράβα σε γιατρό και ρώτα ή κόψε το όλο το τσουτσούνι να τελειώνεις μια και έξω.