Ρίο: Νίκησε και ελπίζει για την 5η θέση η Εθνική ομάδα πόλο

Ρίο: Νίκησε και ελπίζει για την 5η θέση η Εθνική ομάδα πόλο Facebook Twitter
EPA/ORESTIS PANAGIOTOU
2

Την πέμπτη θέση του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο θα διεκδικήσει η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, το Σάββατο (22:30) απέναντι στην Ουγγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 9-7 της Ισπανίας σε αγώνα κατάταξης, εξασφάλισε πλασάρισμα στην εξάδα και πλέον θα κυνηγήσει τη δεύτερη καλύτερη θέση της ιστορίας της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την 4η της Αθήνας.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 4-3, 2-3

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μπράβο σας παιδιά, εχτές παίξατε πόλο. Κατά διαστήματα. Εγώ προσωπικά ακόμα θεωρώ ότι ο Φλέγκας δεν έχει κατέβει πλήρως σε αυτό το τουρνουά. Είχα μια υποψία στο παιχνίδι του με την Αυστραλία και επιβεβαιώθηκα στο παιχνίδι με την Ιταλία. Υπάρχει και δεύτερος τερματοφύλακας, ας δοκιμαστεί κι αυτός, δεν είναι τυχαία στην Εθνική.
έχασαν έτσι το παιχνίδι με την Ιταλία ενώ θα μπορούσαν να πάνε για μετάλλιο! Κρίμα!Ωστόσο, μπράβο τους γιατί είναι η μοναδική ελληνική ομάδα με παρουσία κάθε 4ετία στους Ολυμπιακούς σε ψηλές θέσεις! αα και ΚΟΡΜΑΡΕΣ!