Στον εισαγγελέα κατά του ρατσισμού οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Χίου

Στον εισαγγελέα κατά του ρατσισμού οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Χίου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
3

Στην Εισαγγελία κατά του ρατσισμού στην Αθήνα και στην Εισαγγελία Χίου απέστειλε τα δημοσιεύματα με τις αναφορές του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου ο γενικός γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο μητροπολίτης διέπραξε αξιόποινες πράξεις με τις δηλώσεις του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Χίου «Πολίτης», κύκλοι των δύο βουλευτών Χίου κ. Μηταράκη και Μιχαηλίδη δεν κρύβουν τη δυσφορία τους, θεωρώντας πως τέτοιες δηλώσεις από τον μητροπολίτη αποτελούν ευθεία επίθεση όχι μόνο ενάντια στον κοινοβουλευτισμό αλλά σε όλο το φάσμα της πολιτικής, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα, σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο περίπου ημέρες ο Μητροπολίτης Μάρκος της Ιεράς Μονής Χίου, από άμβωνος, ξεσπάθωσε εναντίον του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, των προσφύγων, για τους οποίους είπε, πως «δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες» ενώ επιτέθηκε και στον από 30ετίας θεσμοθετημένο πολιτικό γάμο, λέγοντας για τους δημάρχους, «δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν συμφωνώ με καμία απο τις δύο δηλώσεις του, σύμφωνα με το άρθρο, αλλά θα με ενδιέφερε στα αλήθεια να ακούσω πέραν τούτων τί πραγματικά αξιόποινο είπε. Μην παρεξηγηθώ, τον έχω ικανό να είπε κάτι όντως ρατσιστικό απλώς οι δύο δηλώσεις που αναφέροντατ το κείμενο, δεν είναι. Εκτός και εάν ο όρος ¨λαθρομετανάστης¨ είναι εκτός απο -σίγουρα- αδόκιμος, και ποινικά κολάσιμος.
Δηλαδη ποσο ακομα πρεπει να το τραβηξουν οι τρα*** για να επεμβει ο εισαγγελεας? Σε μια φυσιολογικη χωρα και οχι σε μια χριστιανοταλιμπανικη "δημοκρατια" θα ειχαμε ηδη καταδικες