ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2016 | 00:40

.

Μισω τη ζωη μου. Τι εχω κανει πια για να αξιζω ολα αυτα που μου συμβαινουν; Οι φιλες μου με προδωσαν. Η οικογενεια μου εσπασε και δε με θελει. Το αγορι που αγαπω δεν με γουσταρει. Στη σχολη τα παω σκατα και θα με διωξουν. Ειμαι μονη και πρεπει να παλεψω μια θυελλα απο απανωτα κακα που ερχονται κατα πανω μου. Κλαιω συνεχεια. Φοβαμαι να νοιωσω χαρα γιατι ξερω οτι μετα θα πνιγει απο χιλιες λυπες. Μισω τον εαυτο μου. Μισω την ζωη μου. Μισω ολους οσους δεν ειναι διπλα μου να με βοηθησουν ενω εγω τους βοηθησα. Μισω τα παντα. Και μην μου πειτε οτι δεν εχω θετικες σκεψεις. Κοιτατε την αθλια μου ζωη. Δε χωραει θετικες σκεψεις. Ειναι χειροπιαστα τα κακα που ζω.
7
 
 
 
 
σχόλια
ειναι απλο,εχεις θολωσει και ξεχασες πολλα για τα οποια θα επρεπε να εισαι ευγνωμων.πηγαινε μια εβδομαδα εθελοντρια σε πόστο για μετανάστες η σε κάποιον οικο ευγηριας...θα ξυπνησεις!!
Δράσε κ φτιάξε όσα φτιαχνουν! Εσύ θα βρεις τον τρόπο! ! Ο.τι δεν αλλάζει σκληρυνε την καρδια σ κ αποδεξου το. Όλοι σ ένα αγώνα είμαστε μόνο στο βαθμό δυσκολίας διαφερουμε.. υπομονή κ επιμονή πρέπει να ναι τα όπλα σ οσι κλισέ κ αν ακούγεται! !