ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2016 | 12:38

Απορια προς αντρες κυριως

Ειναι μια συζητηση που ειχα με φιλες υμτερα απο παρομοια εμπειρια που ειχαμε ολες...προς τον αντρικο πλυθησμο κυριως το ερωτημα αλλα κ οπως αλλος θελει να πει γνωμη..Δεν εχω καταλαβει γιατι αντρες οι οποιοι ειναι σε ωριμη σχετικα ηλικια(27+) ενω φερονται υπεροχα,λενε οτι ειναι ερωτευμενοι μαζι μας κανουν σχεση η μας γνωριζουν σε οικογενειες και φιλους η βγαινουν ραντεβου και λενε ποσο υπεροχα περασαν μαζι μας και ξαφνικα μεσα σε ενα διημερο βρισκουν μια διακιολογια τυπου εχω πλ δουλεια η απλα εξαφανιζονται και τελος...και ενω εσυ να προσπαθεις να καταλαβεις τι εγινε σ κοβουν και καθε επικοινωνια...
8
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή με την απορία, διάβασα όλα τα σχόλια.Φοβάμαι ότι ισχύει το πρώτο σχόλιο του Είρωνα. Και ξέρεις γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί μπορούν. Ναι, μπορούν. Γιατί ισχύει το σχόλιο της Ατέρμονης Ανίας "αν δεν χρειάζεται να είναι υπεύθυνοι για τις σχέσεις τους και τις πράξεις τους, δύσκολα θα έμπαιναν στο τριπάκι να φερθούν υπεύθυνα"Και πώς θα φέρονται υπεύθυνα; Όταν δεν βρίσκουν κάποιον να παραμυθιάσουν. Ειπώθηκε και σε κάποιο σχόλιο ότι κάποιος που πραγματικά θα αισθανόταν κάτι δεν θα το έλεγε γρήγορα.
Αν κάποιος σου συμπεριφερθεί/θηκε κατ'άυτόν τον τρόπο, απλά δεν σου αξίζει/άξιζε οπότε μην ψάχνεις να βρεις το γιατί και το διότι.Πραγματικά γτ να θες και να σε νοιάζει, για κάποιον είτε αυτός "βρήκε" κάτι καλύτερο(δηλ μπήκε σε αυτή την διαδικασία, προφανώς παράλληλα με την δική σας γνωριμία, σε έπαιζε διπλό ταμπλό κοινώς), είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο που απλά δεν είχε τα κότσια να στον πει(σκέψου να είσαι με κάποιον που σε κρατάει στο σκοτάδι γενικώς δηλ γτ φοβάται την επικοινωνία, θές κάποιον τέτοιο?).Με λίγα λόγια εστίασε στο οτι:Γενικά δεν θές τέτοια άτομα στην ζωή σου είτε το ένα να ισχύει είτε το άλλο, επομένως σε ξαναρωτάω γτ να σε τρώει να μάθεις και το γιατί; Εγώ θα ήμουν απλά χαρούμενος που "γλύτωσα" έτσι ανώδυνα.Αυτά απο κάποιον που γίνεται σύντομα 27.
Καταρχήν, η ωριμότητα ενός άντρα δε μετριέται με την ηλικία της ταυτότητας. Κατά δεύτερον, η κατά τεκμήριο ωριμότητα του άντρα δεν ανευρίσκεται στα 27, μάλλον πολύ μικροί και ανώριμοι είναι στην πλειοψηφία τους τότε (δε εξαιρώ εμένα όταν ήμουν τόσο). Τέλος, γιατί εξαφανίζονται; πιθανότατα βρίσκουν κάτι άλλο και δεν ξέρουν πώς να το πούνε, δεν μπορεί να αποδοθεί σε ανωριμότητα αλλά σε ανειλικρίνεια όλο αυτό.
Το εχει γραψει και ο Καβαφης: Κυρίαι μη εις στεναγμούς περνάτε τον καιρόν·δόλιον είναι σμήνος το γένος των ανδρών. Επί της γης ο εις των πους, κι' ο άλλος στο νερόν,επιμονήν δεν δείχνουν εις έργον ή σκοπόν. Μη στενάζετε, λοιπόν, μη πενθήτε δια λεπτόν,ίνα ευτυχισμέναι ήσθε ζήσετε μακράν αυτών!Μην τους παιρνετε πολυ σοβαρα τους ανδρες,για το δικο σας καλο! Στο τελος, καταλαβαινεις οτι δεν αξιζει και τοσο.
Μπορεί να είναι υπερενθουσιασμός και να ξενερώνει μετά από λίγο. Μπορεί να μην ταιριάζετε. Μπορεί να βλέπει άλλο άτομο από αυτό που γνώρισε και να μην του αρέσει. Μπορεί να είναι κολλημένος με κάποια από το παρελθόν του.Θέλω να πω ότι οι πιθανότητες είναι άπειρες, οπότε καλύτερα να κρίνετε με βάση την κάθε περίπτωση και τις λεπτομέρειες αυτής! Αλλιώς θα καταλήγετε στο αιώνιο και χιλιοειπωμένο συμπέρασμα ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ