ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2016 | 19:03

θεε μου τι άνθρωποι υπαρχουν?!

καποιος μπήκε μες στο σπίτι μου κ μου κλεψε το αγαπημενο μου βρακακι! :pΈνα γκρι... με κορδονακια... :pΈχω φάει τον τόπο να το βρω...! :)
33
 
 
 
 
σχόλια
"Το μυστήριο της χαμένης κιλότας"Αναστατωμένος ο μικρόκοσμος της lifoland,από την είδηση ότι η αγαπημένη γκρι κιλότα με τα κορδονάκια της ΝαΜηΣεΝοιάζει αγνοείται από τις 19:03 το σημερινό απόγευμα.Η ίδια καταγγέλει κλοπή,όμως οι απόψεις επί του θέματος ποικίλουν.Οι προσπάθειες ανεύρεσής του συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο.Δεν είναι στα άπλυτα,δεν είναι πίσω από το συρτάρι,δεν το φοράει η ίδια.Η ΝαΜηΣεΝοιάζει δηλώνει ότι είναι το αγαπημένο της,αλλά δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση για αμοιβή σε όποιον έχει κάποια πληροφορία ή προτίθεται να την βοηθήσει στην έρευνα..Αναπάντητα επίσης,πολλά ερωτήματα.Υπάρχει γείτονας με πρόσβαση στο μπαλκόνι;Λείπει κάποιο άλλο αντικείμενο από το σπίτι;Το βρακί ήταν φορεμένο ή αφόρετο;Τα ερωτήματα αναμένεται να λυθούν τις προσεχείς ώρες ή μέρες.a love supreme για τις εξομολογήσεις της lifo
Έχει αποθρασυνθεί εντελώς ο κόσμος μου φαίνεται. Αν δεν σου το γυρίσει πίσω να καλέσεις την αστυνομία, σε τρεις με έξι μήνες θα γίνει η μήνυση αν τον βρούνε.
Γάμησε τα, φοβάμαι να βάλω άνθρωπο στο σπίτι μου μετά από αυτή την εξ. Αν μου κλέψουν τα βρακιά παίζει να πάθω ψυχολογικά... Περισσότερα έστω.
Να το φοράει τον χειμώνα όταν κοιμάται αντί για σορτσάκι. Να το φοράει καπέλο και να κάνει τον καπετάνιο.Να το φοράει στον σκύλο του/της.Να το φοράει στο πουλί του/της. (Καναρίνι, παπαγάλος, κτλπ)Να το φορέσει στο μαξιλάρι που έχει κολλήσει την φωτογραφία μου πάνω του και τρίβεται τα βράδια.Και πολλές άλλες χρήσεις.
Γιατί να κλέψω το μποξεράκι μου; Εκτός αν εννοείς αν έκλεβα γυναικείο εσώρουχο.Μάλλον θα έβλεπα αν μου κάνει, αν με κόβει στα @@ θα το έπλενα και θα το επέστρεφα.