ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 13:49

Είμαι εμφανισιακά χάλια

Νιώθω ότι η ζωή μου έχει τελειώσει. Είμαι 26 χρονων, θεωρητικά με αρκετά χρόνια μπροστά μου ακόμη, αλλά παρολα αυτά νιώθω νεκρός μέσα μου. Γυρνάω πίσω να δω τη ζωή μου και τη βλέπω μέσα στον πόνο και στην απελπισία. Οταν στα εικοσιτέσσερά μου συνειδητοποίησα ότι ειμαι ομοφυλόφιλος προσπάθησα να το αποδεκτώ και να συνειδητοποιήσω πόσο ψέμμα και υποκρισία έδειχνα μεχρι τότε αρνούμενος και στον ίδιο τον εαυτό μου αυτή μου την ιδιαιτερότητα. Είναι ό,τι χειροτερο να ζεις μες στο ψέμμα και μαζί και οι γύρω σου.Επισης, ειχα πολλα περιττα κιλα και ενιωθα πολυ πολυ ασχημα γι αυτο. Ετσι, είχα περιττα κιλά και τα έχασα, πηγα γυμναστηριο - δεν κατάφερα να αποκτήσω γραμμωμένο σώμα αλλά τουλάχιστον έσφιξα - και ένιωσα ελαχιστα πιο καλα. Τωρα, εναμισι χρονο μετα, έχω καθηλωθει λόγω επέμβασης στο κρεβάτι, εχω βάλει πολλά κιλά, δεν μπορω να γυμναστώ και συν τοις αλλοις ειμαι και πολυ ασχημος στο προσωπο (ουτως ή αλλως ήμουν) και δεν μπορω να πονταρω εκει. Η ομοφυλοφιλικη κοινοτητα γενικά, δινει πολυ μεγαλη σημασια στην εμφανιση των αλλων γκει. Και οι γυναικες δινουν σαφως, αλλα σε μικροτερο βαθμο. Ετσι λοιπον ουτε στο προσφατο παρελθον, ουτε και τωρα φυσικα εχω την παραμικρη περαση σε αλλους γκει, αλλά ουτε και στις γυναικες γενικα. Εκτος αυτων, εχω καθηλωθει στο σπιτι μου με γονεις που πραγματικα ειναι ο,τι χειροτερο. Η αγαπη τους ειναι νοσηρη, πνιγηρη, νομιζουν οτι ειμαι κτημα τους, οχι αυτονομη προσωπικοτητα. Καθε μερα που περναει με φερνει πιο κοντα στην πληρη απελπισια.Αλλωστε και μια μερα να ξεφυγω και να ζησω αλλου μονος μου (πραγμα σχεδον ακατορθωτο στην Ελλαδα της κρισης), ειμαι καταδικασμενος σε αιωνια μοναξια. Το ασχημο ειναι, οτι περασα λογω οικογενειακων συνθηκων πολυ ασχημα παιδικα και κυριως εφηβικα χρονια. Ακομη ξαι ως φοιτητης περασα πολυ ασχημα. Και ακομη και σημερα αυτο που λεγεται πεπρωμενο, μοιρα, Θεος ή απλη τύχη με καταδυναστευει αφηνοντας με ανημπορο σε ενα κρεβατι να κλαιω καθημερινα οπως τοτε που ημουν Γυμνασιο. Αληθεια παιδια μη σας τυχει αυτο που ζω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν άνθρωπο σ'αυτο τον κόσμο.Ο κάθε άνθρωπος όμως είναι ένα θαυμάσιο και ξεχωριστό ον που έχει κάτι να προσφέρει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Το ξέρω ότι κάποιες φορές έρχονται πολλά στραβά στη ζωή μας, κάποια επειδή τα προκαλούμε εμείς και άλλα γιατί απλά συμβαίνουν. Για αυτά τα πράγματα που δεν μπορούμε αντικειμενικά να αλλάξουμε τα αποδεχόμαστε ως ένα κομμάτι της ζωής μας εμπειρίας μας. Για αυτά όμως που μπορούμε να αλλάξουμε κάνουμε τα πάντα ώστε να τα καταφέρουμε ώστε να αποκτήσουμε την πραγματικοτητα αυτή που θα μας κάνει ολοκληρωμενους και ευτυχισμενους. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου γιατί στην τελική μόνο τον εαυτό μας έχουμε στην πραγματικοτητα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη έχουμε μέσα μας. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα το ακατόρθωτο σε αυτή τη ζωή που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Στο κρεβάτι δεν θα μείνεις για πάντα, ούτε θα είσαι μια ζωή χωρίς δουλειά. Και να ξέρεις μια μικρή αλλαγή φέρνει μια μεγάλη,το έχω δει άπειρες φορές να συμβαίνει γύρω μου και σε μένα. Ακόμα και για τους γονείς σου που λες ότι είναι χειριστικοί και δεν πιστεύω ότι έχεις λόγους να πεις ψέματα, δες την θετική πλευρά ότι έχεις κάπου να ακουμπήσεις. Βγες από τη μέγγενη της αυτολυπησης γιατί αν δεν το κάνεις εσύ κανείς δεν θα το κάνει για σένα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις ένα σωρό θετικά στοιχεία και η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν. Μικρά βήματα κάθε φορά και θα δεις ότι κάτι θα αρχίζει να αλλάζει μέσα σου. Το ότι είσαι γκέι επίσης δεν λέει τίποτα. Ένας σωρός κόσμος είναι και το ευχαριστιεται. Να πιστευεις σε εσένα και να λες ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ