ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 14:25

Μα καλά δεν σε ενδιαφέρει καθόλου πια;

Με την επι Χρόνια καλύτερη μου φίλη έχουμε να μιλησουμε κοντά στους 3μισή μήνες.... Από τότε που σύναψε σχέση με το αγόρι της έχει ξεχάσει παντελώς το ότι έχει και φίλες... Πως η ζωή της δν είναι μόνο αυτός.... Όταν κάποια στιγμή βαρέθηκα ουσιαστικα να την Παρακαλώ να βρεθούμε, η επικοινωνια μας χάθηκε... έπειτα έκλεισε όλα τη τα προφίλ από τα σοσιαλ μιντια και αυτό ήταν... Έχω να την ακούσω 3μίση μήνες.... Την φίλη μου... Την κολλητή μου.. Με αυτή που έχουμε περάσει τόσα από μικρά παιδιά... Με έσβησε... αγνοεί πλήρως την υπαρξη μου.... κρίμα...
5
 
 
 
 
σχόλια
Το πιο πιθανό είναι ότι θα την ακούσεις. Μόλις αρχίσει να μη τα πηγαίνει καλά με τον τύπο, ή μόλις χωρίσουν. Θα σε ψάξει η ίδια κλαίγοντας να σου πει πόσο την πίεζε κλπ κλπ κλπ. Μέχρι τότε προλαβαίνεις να σκεφτείς πώς θέλεις να αποκριθείς εσύ.
εγώ θα την έπαιρνα τηλέφωνο θα της έλεγα να συναντηθούμε για καφέ και θα της τα έλεγα όλα όσα με έχουν πειράξει. Στο λεω απο προσωπική εμπειρία. Για εμένα δούλεψε.. ελπίζω και για εσενα.
Κλασική περίπτωση μια απο τα ιδια και εγω για εμενα ειναι απαραδεκτοι αυτοι οι ανθρωποι δε συγχωρείται ευκολα κατι τετοιο και αυτο που με τρελαινει ακομα περισσότερο ειναι οτι μονο εμεις στεναχωριομαστε αυτες ειναι στην κοσμαρα.τους και.μεσα στην τρελη χαρα!
Σε νιωθω... Εμενα φαντασου η δικη μου <<καλυτερη >> φιλη,οχι μονο εχει εξαφανιστει,αλλα ειχε υιοθετησει και την κυπριακη προφορα,μιας και το αγορι της ειναι απο Κυπρο,τοση ταυτιση πια! Τεσπα,καποια στιγμη θα αντιληφθουν οτι ολο αυτο ειναι λαθος.Το μεγαλυτερο κακο το κανουν στον εαυτο τους,οχι σε εμας!