ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2016 | 13:33

λογικη και συναισθημα

Πρεπει να βγαλω το συναισθημα απο τη ζωη μου. Να ενεργω με βαση τη λογικη και μονο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν λειτουργούσαμε όλοι βάσει συναισθήματος όλα θα ήταν απλουστερα. Η λογική είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα. Άσε το συναίσθημα σου ελεύθερο. Όλοι μας στην νηπιακή ηλικια και μέχρι να αρχισουμε να λειτουργούμε με τη λογική τα πρέπει και τα μη, οδηγουμασταν από το συναίσθημα. Υπάρχει ένας εξαιρετικός λόγος σε κάποιο tedx σχετικά. Ρίξε μια ματιά.
Επειδή διαβάζω συχνά πυκνά αυτή την δήλωση, ας πετάξω την σοφία μου. Η αλήθεια βρίσκεται ακριβώς στην μέση. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει μόνο με λογική και κανείς δεν μπορεί να ζήσει μόνο με συναίσθημα.Το θέμα είναι να μπορείς να χαλιναγωγείς τον εαυτό σου. Να ξέρεις με τι από τα 2 να αντιδράσεις και σε ποιες καταστάσεις. Οκ, το συναίσθημα χαλιναγωγείται πολύ δύσκολα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για τα πάντα. Π.χ. χωρίζεις επειδή μαθαίνεις ότι σε κεράτωσε. Το να του χαράξεις με κλειδί όλο το αμάξι, είναι ναι μεν συναίσθημα, αλλά παράλογο.

Breaking news

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ