ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2016 | 01:30

Εκείνη. 2.

Εδω και ενα μιση χρονο μου εχει ζητησει να γινει ηθοποιος, ειναι το ονειρο της κλπ.Εκανα παραστασσ, επαιξε. Περυσι την ετοιμασα εδωσε εθνικο. Δεν ειπε σε ΚΑΝΕΝΑΝ οτι ειμαι η δασκαλα της. Στον κυκλο της ηθελα να το πει βασικα, που ειναι καλλιτεχνες (εικαστικοι) και με βλεπουν ολο διπλα της, συστηνομαι σαν καλλιτεχνης και δεν εχουν δει κατι απο μενα. Δεν ειπε τίποτα. Tης το ζητησα, ειπε "ελα ρε ελενη χεσε με τωρα.Με εσενα θα ασχολουμαι; Το ξεχναω".Τωρα που μου εκανε μια αφισα για ενα εργο, ελεγε ολο "πες σα κανα φιλο σου να κανει like να βγαλουμε κατι! Αντε ρε.. Κανε και τιποτα πια..".Με αηδιαζει αυτο ο ζαμανφουισμος, το ¨το παιζω καποια".Οκ;Παει αυτο. Φετος της εστειλα αιτησεις για θεατρο παλι. Ηθελε να της κανω μαθημα παλι. Της ειπα, "εχω αν κοιταξω και τη ζωη μου λιγο φετος, 1,5 χρονο δεν με αφηνεις να ανασανω". οκ; Της εστειλα αιτησεις.. Και ξαφνου βρισκω μια αιτηση για καλλτεχνες για μεγαλη διοργανωση. Στελνει η κοπελα μου. Εγω για μενα τη βρηκα, αλλα θα εστελνα και εγω να το σκεφτω τι θα κανω..Στελνει, την παιρνουν, επι 2 μερες με ζαλιζε με το "με πηραν στη μεγαλυτερη διοργανωση της Ελλαδας..", το ειπε παντου (βλεπε εξομολογηση "με κλεβει"), και εγω εστειλα ενα απογευμα ενω τρωγαμε εξω γτ την ιδεα που ειχα δεν προλαβα να τη στειλω, δεν με αφηνε να κατσω στο πισι της και καπου εκει.. με τα απο 2 μερες με καλουν και εμενα (ενω ειχα πει δεν με πηραν παει και χαιρομουν μαζι της) και εκεινη τη μερα με ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!!! Επειδη με καλεσαν για να παω σε meeting, σε εκεινη ειπαν απλα ωραια προταση, στειλε μας και αλλα στοιχεια. Δνε εστειλε ποτε.!Εγω πηγα στο meeting. Την ανεφερα ως συνεργατη μου (γτ ηθελα να ερθει μαζι μου), μου ειπε: "ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΣΟΥ;". Μετα το βραδυ θα πηγαινα καπου και σκεφτηκα για δωρο να δωσω κατι δικο μου. Και εκεινη εκανε το ιδιο! Πηρε κατι δικο της κα το εδωσε..!!! (αντιγραφουρα).Με ρωτησε με υφος.. "τι εστειλες? Για να δω; Για στειλε να δω τι εγραψες" πολυ πιεστηκά! Και σημερα με φωναζε, επειδη λεει νιωθει οτι φερομαι σα να τη λυπαμαι (!??΅?!!!!), επειδη της ειπα η διοργανωση δν ειναι κατι.. και ο οποιοσδηποτε κανει ομαδα και παει εκει. Στην ουσια με διαλεξε η ομαδα καποιιου, και οχι η διοργανωση!. Αυτο. Αυτοοοοοοο απλα..Αυτο ειπα..Μετα καλεσα 500 φιλους μου σε μια σελιδα της.. ΜΕ φωναξε. Μετα ειπε καλα εκανες με συμφερει αυτο εγωκερδιζω!! ΛΟΛΛΛΛΛ.Τη μισω. Αποψε τη μισω...Ουτε ενα μπραβο.. τπτ.. Θεωρει οτι την εκλεψα κιολας.. επειδη ειπε θα κανει ενα εργο με σταυρωση και εμενα το δικο μου εχει Ισλαμ..! (λολ)..
5
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά τα σούπα μου πες, όχι έτσι γιουβέτσι, τα μπρος τα πίσω κλπ τοξικά τι τα θελετε ρε παιδιά... έλεος!!!Βλέπεις κάποιον ειναι αδιάφορος, ειναι παρτάκιας, ειναι ψεύτης, κλέφτης, απατεώνας, συμφεροντολογος, κλπ κλπ κλπ στειλτον στο διάολο και συνέχισε τι ζωή σου όμορφα και ωραία, γιατί το κουράζετε? η ζωή ειναι πολυ μικρή για να χαλιέστε με τον κάθε ηλίθιο/α που κοιτά μόνο την πάρτη του, δεν σου αρέσει φίλε μου? αντίο και να μην μας γράφεις.Τον φίλο, το γνωστό τον διαλέγεις δεν στο επιβάλουν με το ζόρι.
Κοίταξε να δεις... αν γουστάρεις να είσαι το θύμα, μην κλαίγεσαι μετά! Είναι επιλογή σου αυτή η κοπέλα, και όσο παραμένει επιλογή σου, σου αξίζει.Κάτι άσχετο... θα ήθελες να μας πεις πότε θα παίξετε την παράστασή σου, να έρθουμε να την δούμε;
τελικα από αυτή τη σχεση, για να τη κρατας κατι κερδίζεις. μηπως να αισθάνεσαι ανωτερη;μηπως να το παιξεις θυμα;δεν ξερωαλλα αν δεν την χωρισεις, πραγματικα εχεις πρόβλημα.