ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2016 | 00:57

Επιτελους

Εφυγα απο τους γονεις μου στο χωριο και γυρισα στην Αθηνα. Ειχα παει για λιγες μερες να τους δω οπως το προηγουμενο καλοκαιρι αλλα δεν αντεχω τοση γκρινια και μιζερια. Μιλαμε και τους βλεπω σπανια αλλα παντα μου χαλανε τη διαθεση. Το μεγαλυτερο προβλημα αρχισε οταν εδωσα πανελληνιες και περασα στην Αθηνα αλλα δεν ειχαν λεφτα για να παω και επειδη ηθελα πολυ εφυγα νωριτερα και βρηκα δουλεια. Δεν ηθελα να το παιξω επαναστατρια. Να μην τους ζηταω ηθελα και απο τοτε μου λενε συνεχεια οτι κατι δεν κανω καλα. Αγορασα κιθαρα και μου ελεγαν οτι θα παρατησω το διαβασμα, εμαθαν οτι ειμαι λεσβια και λενε οτι θα γινουμε βουκινο γιατι ολοι τους ελεγαν τι ωραιο κοριτσι ειμαι και ποτε θα βρω γαμπρο(για τετοιο χωριο μιλαμε).Δεν θελω να τους μιλαω αλλα γονεις μου ειναι δεν μπορω να τους πω μη μου μιλατε και οταν προσπαθω να συζητησω μαζι τους δεν καταλαβαινουν. Τι να κανω?Εγραψα πολλα. Συγγνωμη.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα κόψεις επαφές μαζί τους αλλά δε θα τους ενημερώνεις αναλυτικά για τη ζωή σου. Θα κρατήσεις τυπικές σχέσεις. Είναι πολύ άδικο που δε σε αποδέχονται.
Συμφωνω. Αλλα δεν τους ενημερωνω αναλυτικα. Απλα ολο κατι βρισκουν να μου πουν οτι κανω λαθος. Ας πουμε μενω μαζι με μια κοπελα σε ενα διαμερισμα που νοικιασαμε μαζι και εχουμε μονο ενα κρεβατι και πολυ λιγα επιπλα. Εμας μας αρεσει αλλα οταν το ειδε η μανα μου μου ειπε "πως ζεις εδω μεσα? Πως τα εκανες ετσι στη ζωη σου?" Και τσακωθηκαμε και της ειπα να μην ξαναερθει
Σαφως ειναι γονεις σου αλλα εγω θα σ λεγα να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου.Μη κοψεις επαφες μαζι τους βεβαια,αλλα ισως θα μπορουσες να τους μιλησεις.Εχουν μεγαλωσει σε αλλες κοινωνιες και εποχες και γι αυτο δε σε καταλαβαινουν προφανως.Παντως μην αφησεις να σε πει κανενας αχρηστη η οτι δε θα τα καταφερεις ακομη και αν ειναι οι ιδιοι σου οι γονεις.Σημασια εχει τι πιστευις,τι στα αληθεια εισαι και μπορεις να κανεις.