ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2016 | 14:49

Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ

ούτε για να διαβάσω βιβλία ή περιοδικά ούτε για να παρακολουθήσω ταινία.Πιέζω τον εαυτό μου μήπως τα καταφέρω αλλά δεν πιάνει, ο νους φεύγει χωρίς να το θέλω.Κατά την διάρκεια της μελέτης εκτός του ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ δεν μπορώ και να μάθω.Όταν καταφέρνω να μάθω κάτι την επόμενη μέρα το έχω ξεχάσει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το είχες πάντα αυτό; ή το είχες σχετικά και απλά τώρα έγινε πιο έντονο;Θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις από κάτι που σου κινεί το ενδιαφέρον πραγματικά, είτε είναι βιβλίο, είτε είναι ταινία και αν μπορείς να το κάνεις με κάποιον άλλον μαζί. Και προχώρησέ το σιγά σιγά. Αν δε δεις διαφορά ίσως θα έπρεπε να συμβουλευτείς ειδικό σε περίπτωση που έχεις διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ή κάτι παρόμοιο.Κι εγώ το έχω πάθει, και μου συνέβη ξαφνικά, από εκεί που διάβασα 5-6 βιβλία το μήνα και έβλεπα μια ταινία τη μέρα, τώρα με το ζόρι βρίσκω την όρεξη και τη συγκέντρωση να τα ξεκινήσω. Τα ίδια και με ό,τι αφορά το διάβασμα.Αλλά νομίζω ότι αν συνηθίσεις τον εαυτό σου και πάλι σιγά σιγά από την αρχή να κάνει κάποια πράγματα, μόνο καλό μπορεί να του κάνει.