Κι όμως, ο Πολάκης το βρήκε από εκεί που δεν το περίμενε: Τον τάπωσε ο Δήμος Βερύκιος

Κι όμως, ο Πολάκης το βρήκε από εκεί που δεν το περίμενε: Τον τάπωσε ο Δήμος Βερύκιος Facebook Twitter
Τζα!
7

Όταν δε μπορείς να απαντήσεις πειστικά σε κάποιον που σε εξέθεσε, τότε αντί για επιχειρήματα βρίσκεις τακτικές πρώτης δημοτικού.

Ναι, αλλά αυτή η δημοσιογράφοςπου τα είπε είχε βγάλει φωτογραφία με Νεοδημοκράτες, είπε (όχι τόσο κομψά είναι η αλήθεια) ο Παύλος Πολάκης, ο γνωστός bully της Αριστεράς, που κρατούσε διπλά βιβλία στο Δήμο του και θα ταίριαζε περισσότερο σε κλαδική των '80ς του ΠΑΣΟΚ παρά σε αριστερό κόμμα με ευαισθησίες. Και το ίδιο επανέλαβαν και όλοι οι φανς του Τσίπρα. 

  

Το γεγονός πως η Τσικρίκα είχε φωτογραφηθεί με δεξιούς ήταν κάποια φοβερή απόδειξη πως τα λεγόμενά της δεν είχαν καμία ουσία. Έλα όμως που κάποιος βρήκε κι άλλες φωτογραφίες της, όπως αυτήν εδώ που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει απορριφθεί ως πλαστή...

Η ίδια η κα Τσικρίκα, που δέχτηκε από χτες αισχρές επιθέσεις, είχε απαντήσει νωρίτερα για τις αναμνηστικές φωτογραφίες που την έδειχναν με πολιτικούς: «Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό... Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;»

Από ό,τι φαίνεται κι η ίδια είχε βγάλει φωτογραφίες με τον Τσίπρα. Δεν εμπιστεύομαι και πολύ τον Δήμο Βερύκιο για οτιδήποτε, πόσω μάλλον για τέτοιου είδους αποκαλύψεις, αλλά δεν είναι απίθανο όλοι αυτοί που προσπάθησαν να την παρουσιάσουν ως κομματόσκυλο να πρέπει σε κάποια στιγμή να εξηγήσουν τις αναμνηστικές φωτογραφίες με πολιτικούς της νυν κυβέρνησης και να γελοιοποιηθούν, - από ποιον, τον Βερύκιο! Και τρολια να αποδειχθεί πετυχημένη είναι, δείχνοντας πως η προσπάθεια απαξίωσης και ενοχοποίησης αυτού που ρωτά είναι σχεδόν πάντα εκ του πονηρού. [Διαβάζω ότι ήδη ο Πολάκης υποστήριξε πως είναι fake η φωτογραφία, ωστόσο, δημοσιογράφοι που κοινοποίησαν τις τελευταίες ώρες στα social media τη φωτογραφία αναφέρουν ότι προέρχεται από τη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Ιούλιο.]

Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μασάει -ή έστω να καπνίζει, αλλά όχι σε κλειστούς δημόσιους χώρους- ο κύριος Πολάκης, παρά να μιλάει. 

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

7 σχόλια
"θα ταίριαζε περισσότερο σε κλαδική των '80ς του ΠΑΣΟΚ παρά σε αριστερό κόμμα με ευαισθησίες" Πηγή: www.lifo.grΤο αριστερό κόμμα με ευαισθησίες ποιο είναι;Αν έγραφε αριστερό κόμμα σκέτο, θα σκευτόμουν το σύριζα. Το "ευαισθησίες" με μπερδεύει.
Όμως οτί η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είχε στο αναρτήσει στο twitter μόνο φωτογραφίες με βουλευτές της ΝΔ σίγουρα κάτι λέει για το σε ποιό κόμμα πρόσκειται.Δεν είναι μεμπτό, και σίγουρα δεν είναι ο μόνος λόγος για το οποίο είπε ότι είπε, απλά είναι γνωστό (και φυσικό) πως δημοσιογράφοι προσκείμενοι στην απέναντι πλευρά κάνουν σκληρότερη κριτική στους αποδώ. Ένας από τους λόγους που το κάνουν είναι και γιατί αποσκοπούν να πάρουν στο μέλλον θέση στο κόμμα.
Δεν είναι τυχαίο πως ΚΑΙ οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συντηρούν τέτοιου τύπου τσοπανοκομματόσκυλα για τη βρώμικη και άκομψη δουλειά του νεο-bullying! Δοκιμασμένη παλαιοκομματική τακτική δεκαετιών πια... Tίποτα δεν εκπλήσσει πλέον!
Βεβαια , ο Βερύκιος, θαυμαστής και υμνητής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι προχθές, τα θυμήθηκε όλα αυτά τώρα που το κανάλι του πηγαίνει για μαύρο. Αναρωτιέμαι πολυ σοβαρα εάν θα τα έλεγε αυτά εάν ο Κοντομηνάς είχε πάρει την άδεια τελικά.
Εκτος ελεγχου και σε μιζερο/μικροπρεπες επιπεδο η ολη κατασταση..Μα δε θα ξεφυγουμε ποτε ρε π@υστη μου;Δλδ τι θα γινει θα σηκωθουμε να φυγουμε η μιση χωρα επειδη η αλλη μιση εχει προσωπικα συμφεροντα και ειναι βουτηγμενη στο συστημα και στη λαμογια;Ε δεν αντεχεται αλλο η κατασταση με ολους αυτους εδω και χρονια!Ελεος πια! Σοβαρευτειτε λιγο αριστεροι, δεξιοι, κεντρωοι κλπ καραγκιοζηδες βουλευτες κ εσεις που εκλεγετε τους βουλευτες αυτους!Ελεος! Καταστρεφομαστε ρε γαμωτο!
Η ΔΕΘ του '16 θα μείνει την ιστορία ως η συμβολική στιγμή που η σαντιγί του λαϊκισμού και των ανερυθρίαστων ψεμμάτων τελείωσε και έμεινε μόνο η σαπίλα που κάλυπτε για κάποιο καιρό. Τέτοιοι ήταν ανέκαθεν, απλά μέσα στην άρνηση του ο κόσμος δεν ήθελε να το δει.
O Πολάκης που , όντως, καλύτερα να μασάει ή να καπνίζει ιδιωτικά παρά να μιλάει "αντιμετωπίστηκε";;;;; από τον Βερύκιο που , τις ενδοξες μέρες παρέσερνε ατιμωρητί τους φαντάρους - σκοπούς του Πενταγώνου όταν του κάνανε τυπικό έλεγχο.ΚΑΤΑΝΤΙΑ με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!