Η αμήχανη στιγμή που τα PC της ΕΡΤ έχουν το PornHub στο ιστορικό τους - και το δείχνουν στο δελτίο

Η αμήχανη στιγμή που τα PC της ΕΡΤ έχουν το PornHub στο ιστορικό τους - και το δείχνουν στο δελτίο Facebook Twitter
7

Κανονικά αυτό θα ήταν απλά ένα ρεπορτάζ που θα ενημέρωνε τον ελληνικό λαό για για το ηλεκτρονικό πόθεν έσχες.

Όμως μας ενημερώνει και για κάτι που μάλλον δεν θα έπρεπε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Τι είναι αυτό; Πώς στην ΕΡΤ δεν γνωρίζουν τη διαγραφή ιστορικού στα pc - και πως κάποιος κάνει ροζ διαδικτυακές βόλτες από τα γραφεία της Αγίας Παρασκευή.

Σε ένα από τα πλάνα του ρεπορτάζ, την ώρα που ο δημοσιογράφος πληκτρολογεί τη διεύθυνση για τη δήλωση του πόθεν έσχες, το google chrome προτείνει με βάση το ιστορικό αναζητήσεων και η πρώτη επιλογή είναι το Pornhub.

Την αποκάλυψη έκανε το Luben.tv

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Δεν είναι λογικό σε μια εταιρεία, δημόσια ή ιδιωτική, οι servers των υπολογιστών των υπαλλήλων να μπλοκάρουν ορισμένες ιστοσελίδες άσχετες προς το αντικείμενο της δουλειάς;
Σε εταιρειες,ναι,ειναι και γινεται.Οχι ομως σε "ενημερωτικα/ειδησεογραφικα μεσα"οπου η ερευνα γαι ακποιο ρεπορταζ μπορει να απαιτει επισκεψη σε οποιονδηποτε ιστοτοπο.Το κωμικοτραγικο ειναι οτι κανεις στην ΕΡΤ δεν το ειδε,η ,ακομα χειροτερα,κανεις δεν το σκεφθηκε !!!Και αυτο λεει πολλα.....
1. Μετάδοση είδησης από το Κουλούρι σαν αληθινή2. Παρουσίαση χθεσινών εφημερίδων3. Ποστ από το ''τοίχος είχε τη δική του υστερία'' στο επίσημο προφίλ της ΕΡΤ4. Δημοσιογράφος της ΕΡΤ βρίζει Στεφανίδη5. Δημοσιογράφος ΕΡΤ να μεταδίδει έξοδο της Αγγλίας από το ευρώ6. Δημοσιογράφος ΕΡΤ να λέει ότι ο Διας απέχει εκατομμύρια έτη φωτός από τη ΓηΚαι η λίστα συνεχίζεται. Αυτούς πληρώνουμε φασιστικά και με το έτσι θέλω.