ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2016 | 20:36

Καλά να είσαι στα 20-30 σου, αλλά να είσαι 35-40+ και να

φέρεσαι σα 15 χρονο; Άντε - άντε...Έκανα λοιπόν ένα πείραμα. Έβαλα μια ανάρτηση στο "Σε είδα" κι απάντησαν 8 γυναίκες άνω των 35. Στην πορεία τής συζήτησης, μόλις έλεγα ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ πως είμαι σε αναζήτηση εργασίας, αμέσως οι 6 από τις 8 ήτοι ποσοστό 75%, εξαφανίστηκαν χωρίς ούτε ένα μήνυμα πάντησης. Κι αναρωτιώνται μετά γιατί δε βρίσκουν άνδρες; Τους αξίζει και με το παραπάνω που είναι μόνες και μόνες θα μείνουν με τα παιδικά μυαλά που έχουν. Κουβαλάνε η πλειοψηφία τους, ακόμη και σε αυτήν την ώριμη υποτίθεται ηλικία, όλα τα συμπλέγματα που είχαν νεώτερες και με τα οποία συνεχίζουν ακόμη. Το παίζουν τάχα "ανώτερες" κι αδιάφορες, πως δεν τις νοιάζει το χρήμα, ενώ το μυαλό τους είναι μόνο εκεί. Στο παχύ πορτοφόλι που θα ικανοποιήσει ό,τι @@#@@$@@ τους κατέβει και θα τους προσδώσει ένα "πρεστίζ". ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ: "... Πες μου τι δουλειά κάνεις, να υπολογίσω πόσα μπορεί να βγάζεις κι αν το βρω ΟΚ και μπορείς να μου εξασφαλίσεις την ΑΛΦΑ ποιότητα ζωής που ονειρεύομαι, τότε κάτι θα γίνει μεταξύ μας...". Με τέτοια νοημοσύνη είστε για να σας "κλαίνε οι ρέγγες" και καλά θα κάνετε να αρχίσετε να ετοιμάζετε το ραφάκι που θα ξαπλώνετε τα επόμενα χρόνια, περιμένοντας το @@@##$$$@@@ των ονείρων σας. Και καλά, εσείς μπορεί να ζητάτε ό,τι γουστάρετε. Τι μπορείτε να προσφέρετε σαν αντάλλαγμα; Όταν απαιτείς, πρέπει και να δίνεις.... Την ...κορμάρα σας; Αν θέλαμε μόνο κορμάρες, με τα λεφτά που θα χρειαστεί για να σας κυκλοφορήσουμε -αφού μας βγάλετε την ψυχή πρώτα από το ψήσιμο- βγάζουμε το καλύτερο νεανικό μοντέλο. Βλέπετε τα χρήματα έχουν διαχρονική αξία, ενώ η ομορφιά σας όχι. Όσο περνάει ο καιρός, το χρήμα δε χάνει την "ομορφιά" του, ενώ αντιθέτως η δικιά σας φθίνει. Οπότε γιατί να επιλέξουμε μια 35-40+ με τέτοια κλούβια μυαλά (...δώσε μου για να πάρεις "κρέας"...); Αν δεν αλλάξετε μερικές σε αυτήν την ηλικία, εντελώς τον τρόπο σκέψης σας, "...μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι..." Ό,τι και να πούνε οι γνωστές υπερασπίστριες των γυναικείων δικαιωμάτων κι ιδανικών, μετά από αυτήν τη δοκιμή που έκανα, καλά κρασιά...Η αλήθεια δεν κρύβεται!
6
 
 
 
 
σχόλια
Το χειρότερο δεν είναι ο άντρας να είναι άνεργος.Γιατί εκεί καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος δυσκολεύεται οικονομικά.Το χειρότερο είναι ο άντρας να έχει πολλά χρήματα,να είναι ευκατάστατος αλλά να είναι και τσιγκούναρος.
Φίλτατε, στην ηλικία μου μπορώ να καταλογίσω τα χίλια μύρια όσα σε γυναίκες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, πλην όμως η συλλογιστική σου είναι τελείως εκτός τόπου, χρόνου και αιτίας. Μου θυμίζει το γνωστό: το μπουζούκι είναι όργανο, ο χωροφύλακας είναι όργανο, άρα το μπουζούκι είναι χωροφύλακας. Επί της ουσίας: όσες έκοψαν λάσπη έχουν δίκιο και δεν υποδηλώνει φιλαργυρία η κίνησή τους αλλά απόλυτα λογική σκέψη. Για τις δύο που συνέχισαν την επικοινωνία θα πρέπει να ανησυχείς περισσότερο.
Αρχικά, οι γυναίκες που σου απάντησαν κάνουν κάποιου είδους ιντερνετικό κάστινγκ για να καταλήξουν σε ερωτικό σύντροφο. Οπότε, εφόσον δε σε βλέπουν κιόλας λάηβ, γιατί να διαλέξουν εσένα που δεν έχεις δουλειά και να μη διαλέξουν κάποιον πιο "πλήρη"; Αν τους έλεγες ότι δουλεύεις και παίρνεις 1000 ευρώ και σε γείωναν τότε να έλεγες ότι κυνηγάνε τα λεφτά. Τώρα δεν μπορείς να το πεις αυτό. Είμαι κι εγώ μία από τις γυναίκες που θέλει ο σύντροφός της να έχει δουλειά. Πρόσεξε! Δε μιλάω για λεφτά, μιλάω για δουλειά. Να μπορεί να βγάζει τα έξοδά του και να συντηρεί τον εαυτό του. Να είναι ανεξάρτητος. Να του πω να πάμε μία βόλτα για φαγητό έξω (όχι να με κεράσει) και να μη μου πει όχι γιατί δεν έχει λεφτά. Με ξενερώνει κάτι τέτοιο. Και όπως πολύ σωστά σχολιάστηκε και πιο πάνω, όταν είσαι σε αυτή την ηλικία δεν ψάχνεις κάτι εφήμερο. Ίσως κάποιες από αυτές που απάντησαν να έχουν σκοπό να κάνουν οικογένεια. Πώς θα κάνεις οικογένεια με ένα μισθό; Ιδίως στους καιρούς αυτούς που ζούμε, που ο μισθός είναι στα τάρταρα. Όπως και να 'χει, γίνεσαι ισοπεδωτικός. Δε θα σε επέλεγα ακόμη και αν είχες δουλειά.
Μας τα λες μισά και κουτσουρεμένα,το πιο βασικό που δεν αναφέρεις είναι πόσο χρονών τους είπες ότι είσαι,γιατί άλλο να είναι κάποιος σε αναζήτηση εργασίας στα 25 και άλλο στα 35. Δεύτερον,για μένα το "λαθος" τους ήταν που δεν απάντησαν να πουν ότι δεν ενδιαφέρονται γιατί κατά τ άλλα -ακόμα κι αν δε τους το αναγνωρίζεις- είναι δικαίωμα τους να είναι με κάποιον που δε θα τον ταίζουν.Προσωπικά αν ήμουν σ αυτό το ηλιακό γκρουπ που αναφέρεις και μιλούσα με κάποιον 30-35-40 ο οποίος θα μου έλεγε ότι ψάχνει δουλειά θα σκεφτόμουν αυτομάτως ότι δε θα είναι σε θέση να βγει για ένα καφέ,να περιποιηθεί τον εαυτό του,να συντηρήσει το σπίτι του-και δεν αναφέρομαι σε κεράσματα κτλ αλλά στα προσωπικά του έξοδα. Για οικογένεια δέ ,ουτε λόγος. Οπότε μη σου φαίνεται και τόσο περίεργο.
Το γεγονος πως κάποιες κυρίες αποχώρησαν δε σημαίνει απαραίτητα ότι αγαπούν το χρήμα και στο λέω αυτό από τη σιγουριά του εαυτού μου. Υπάρχουμε το τονίζω γυναίκες που δε το υπολογίζουμε στον άνδρα και τον λαχαταρουμε με την καρδιά μας .Άλλο τώρα ,πως μπορεί να συγκριθεί το χρήμα με τη γυναικεια ομορφιά; Η δε συν το χρόνω εξαφανίζεται κι εκτιμάς την ψυχή της άλλης, το μεν αν και διαχρονικό, όταν είσαι μόνος, δε γεμίζει την καρδιά σου. Κατ εμε φίλε εξομολογουμενε, η δική σου στάση απέναντι στις εν λόγω που βγήκαν απλά, είναι συμπεριφορά μικρού αγοριού, επίσης μάθε να ξεχωρίζεις τη φύρα από το στάρι, μη συγκρίνεις άψυχα με έννοιες .