ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2016 | 12:25

Μια απο τις κατακτησεις μου

Ειχα παει με μια κοπελα στη παραλια και εκανα κατι κινησεις ματ και την ειχα ξετρελανει. Της ειχα ετοιμασει ενα καλαθακι με εδεσματα της μαμας μου και τη μαγεψα. Καθε φορα που εβγαινες απο την θαλασσα ετρεχα με τη πετσετα και το καπελο. Ανα 10 λεπτα ανανεωνα το λαδι στο κορμι της.Την προηγουμενη μερα ειχα κανει σολαριουμ και ειχα βαλει και το μασελακι που λευκαινει τα δοντια. Ειχα περιποιηθει νυχια σε χερια και ποδια και της τα εδειχνα σε καθε ευκαιρια. Ειχα παρει και τον ανεψιο μου για να της δειξω ποσο καλος μπαμπας θα γινω. Του εκανα και ενα καστρο στην αμμο για να δει οτι ειμαι καλος στη χειροτεχνια. Ειχα παρει ηχικια και της εκανα συνεχεια αφιερωσεις.Εδειξα οτι ειμαι και αθλητικος εκανα τσογκινγκ στην αμμο. Μαζεψα και την βερμουδα αλειφθηκα λαδακι και την εσφιξα για ωρα στην αγκαλια μου. Περπαταγα κορδομενος γυρω γυρω απο την ξαπλωστρα. Ειχα τρελη επιτυχια.
9
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι είναι η ζωή αγόρι μου, για τους ωραίους σαν εμάς.Αν και δεν θα έτρεχα με την πετσέτα όπως, βγαίνει μη σε περάσει και για δούλο. Δίκοπο μαχαίρι αυτή σου η κίνηση, αλλά χαίρομαι που έφερε καρπούς.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ