ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2016 | 20:54

Είμαι..

.. ας το πούμε εύκολη. Για να μη με χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς. Προσφάτως αλλαξα όροφο στην εταιρεία που δουλεύω. Εκεί δουλεύει ένα παληκάρι λίγο μεγαλύτερό μου. Παντρεμένος με παιδί αυτός, παντρεμένη χωρίς παιδί εγώ. Ήρθαμε κοντά από την αρχή. Φιλικά. Περνούσαμε πολύ καλά και γελούσαμε αρκετά. Τις δύο τελευταίες μέρες μου δείχνει πόσο του αρέσω. Κάθεται συνεχώς στο γραφείο μου και επιδιώκει σωματική επαφή. Και όλο μου λέει ότι του αρέσει το καθετί πάνω μου και όλο τον βλέπω να με κοιτάζει αδιάκριτα. Χθες μπήκα στο κουζινάκι να κάνω καφέ και με ακολούθησε. Μόνοι σε στενό χώρο. Με αναστάτωσε αρκετά. Έπειτα ενώ σχολούσε νωρίτερα από εμένα δεν έφευγε. Κάθισε μαζί μου. Και μόνο μου χαμογελούσε ώσπου τον έδιωξα γιατί δε θέλω να δίνω δικαιώματα. Έφυγε αν και δεν ήθελε και από τότε τον σκέφτομαι αδιαλλείπτως. Με τον άντρα μου περνάω υπέροχα σε όλους τους τομείς αλλά δεν μπορώ να βγάλω και τον άλλον από το μυαλό μου. Αυνανίστηκα 4 φορές με τη σκέψη του. Γαμώτο ενώ δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά, πώς γίνεται να θέλω τόσο πολύ να πηδηχτώ μαζί του; είναι το απαγορευμένο; είμαι εγώ τσούλα; Ειλικρινά δεν ξέρω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Το φλερτ ακόμα και στον εργασιακό χώρο είναι κάτι που πάντα θα υπάρχει και οι πειρασμοί επίσης. Το θέμα είναι κατά πόσο έχεις επιλέξει τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου και μπορείς και θέλεις να αντισταθείς. Εν τέλει θα κάνεις αυτό που σε τρώει, μόνο δώσε προσοχή όπως λέει κ ο "κυνικός" μήπως το ότι είσαι "κάπως εύκολη" όπως λες, γίνει ενδοεταιρικο αστειάκι.
Θυμίσου ότι την ημέρα που παντρεύτηκες έδωσες ορισμένους όρκους απέναντι στο σύντροφο σου.Στα καλά και στα δύσκολα. Τώρα περνάς κάτι δύσκολο. Πειρασμοί υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν μια ζωή. Υποτίθεται ότι διάλεξες έναν άνθρωπο μέσα στους τόσους, τον ανέδειξες ως άντρα της ζωής σου και ορκίστηκατε να είστε ο ένας για τον άλλον.Είσαι άνθρωπος με ευαισθησίες όπως όλοι. Αλλά σαν έλλογο ον μπορείς και πρέπει να βρεις τροπο να τιθασεύσεις τις σεξουαλικές σου ορμές. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτο, δυστυχως, αλλά....κακως παντρευτηκες!
Άντε, πάει στο διάολο το γεγονός ότι είστε παντρεμένοι και οι δύο. Αν ήσασταν μόνο παντρεμένοι, θα ήταν απλά ένα ακόμη κέρατο.Αλλά το γεγονός ότι ο άλλος έχει παιδί... και θέλει να κάνει κάτι τέτοιο... Καμία πειθαρχία και κανένας σεβασμός. Και τα πάντα έχουν επιπτώσεις.
Αλλο τι σε φτιαχνει εμφανισιακα (βλεπεις καποιον και λες 'ωραιος αυτος') και αλλο τι σε φτιαχνει ως ταιρι στο σεξ. Για μερικες τουλαχιστον, εχει μεγαλη διαφορα. Σιγουρα ξερεις τι θες στο κρεβατι σου;
Στα ερωτήματά σου εσύ πρέπει να απαντήσεις και όχι κάποιος άλλος. Ίσως σε εξιτάρει το απαγορευμένο, καθόλου απίθανο. Πάντως, επειδή είστε στον ίδιο εργασιακό χώρο (και αντιπαρερχόμενος τα ζητήματα ηθικής) θα σου έλεγα να προσέξεις μη γίνεις ρόμπα.
Μην ανησυχείς. Ετσι είναι όλες.Επειδή λοιπον ο άντρας σου είναι υπέροχος σε όλους τους τομείς, τίμησε την υπεροχότητα του με το να κρατήσεις τον άλλο μόνο στη φαντασίωση σου. Άμα την κάνεις, το πιθανότερο είναι να νιώθεις τύψεις μετά, να έρθεις εδώ να εξομολογηθεις τις ενοχές σου και το πώς"να γυρίσεις το χρόνο πισω".