ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2016 | 20:23

ειμαι...

Ειμαι gay αγορι και εχω πολλες επιτυχιες στο ιδιο φυλο ομως με προβληματιζει που εχω μηδεν επιτυχιες στις γυναικες και χωρις να ειμαι θηλυπρεπης..
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι παίζει να φαίνεται ότι την κουνάς την αχλαδιά(γκέι χιούμορ), αλλά και σε εμένα ψιλόφαίνεται αλλά μου την έχουν πέσει πολλά κορίτσια, και προσπαθώ να τις αποφύγω, απλά από την στιγμή που έχεις επιτυχίες στα αγόρια να μην σε νοιάζει! Και εγώ τι κατάλαβα, που έχω επιτυχίες στα κορίτσια ενώ τα αγόρια θέλω και αυτά με έχουν γραμμένο;?;
Και γιατί θα πρέπει να σ' ενδιαφέρει κάτι που στην ουσία δε σ' ενδιαφέρει;Κι εγώ έχω πολλές επιτυχίες με άνδρες αλλά δε μου την πέφτουν γυναίκες. Και τι με νοιάζει; Αφού τους άντρες θέλω.
Απλα ανησυχει οτι η βιτρινα του δεν ειναι οσο τελεια νομιζει. Πλαναται πλανην οικτρα οτι δεν ειναι θυληπρεπης. Ο μονος αξιοπρεπης gay που εχω δει ειναι ο ray stevenson στον ρολο του στην 7η σαιζον του Dexter. Αυτα ειναι προτυπα προς μιμηση.