ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2016 | 15:49

εξομολογουμαι

οτι ζηλευω τιν αδερφη μου γιατι ειναι ομορφη, πετυχημενη εχει φιλους εχει αγορι και τιν αγαπουν ολοι. τι μισω και θελω να τι δω να κλαιει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ελπίζω να είσαι 10 και κάπως συγχυσμένη την ώρα ετούτη.Αν είναι έτσι προσπάθησε να δεις την αδελφή σου ως "πρότυπο" γι' αυτό που θες να γίνεις και να πάρεις ότι καλό μπορείς από εκείνη για να γίνεις ο άνθρωπος που θες. Μην το βλέπεις τόσο ανταγωνιστικά το θέμα βρε!Αν είσαι μεγαλύτερη ψυχολόγος like now.
Συμφωνώ κ. Weirdo!Εξομολογούμενη, από τα πιο εύκολα πράγματα στον κόσμο είναι να υποβαθμίζεις, να υποτιμάς και να καταριέσαι τους ανθρώπους που θεωρείς ότι είναι πιο ψηλά από σένα. Το δύσκολο είναι να τσεκάρεις τις αδυναμίες στον εαυτό σου και να προσπαθείς να βελτιωθείς. Εσύ επιλέγεις τη διαδικασία σου.
Η αδελφή σουΤης αδελφής σουΤην αδελφή σουΥπόσχομαι τον πληθυντικό αν αποκτήσεις και 2η ή παραπάνω αδελφές που θα σου προκαλούν ανάλογα συναισθήματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ