ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2016 | 20:40

...

Είμαι 32 χρονών αρκετά όμορφη και μορφωμένη, με πολύ καλή δουλειά και πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο, πολύ πίεση και αρκετό άγχος. έχω βρει 2 πράγματα που με χαλαρώνουν και μ αρέσει να κάνω τον ελεύθερο χρόνο μου, να είμαι στο γυμναστήριο, στο σπα και στο κομμωτήριο ή να είμαι με τον Β. Ο Β. είναι 1,95 αρκετά γυμνασμένος με τέτοια προσόντα που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, είναι πραγματικά ένας κούκλος γίγαντας, βλεπόμαστε πάνω από 1 χρόνο αλλά όχι σχέση. Το πρόβλημα είναι το μορφωτικό επίπεδο του είναι επαλ, μάστορας δηλαδή. Η συζήτηση μαζί του είναι πιο κενή από το οτιδήποτε, μόνο για τον ολυμπιακό ξέρει να λέει, για τα αυτοκίνητα και για το που θα πάει για καφέ. Όσες φορές πήγα να ξεκινήσω κοινωνικό-πολιτικό-οικονομική συζήτηση ήθελα να φύγω τρέχοντας, όχι απλά δεν ήξερε τίποτα αλλά από αυτά που μισο άκουγε απο την τηλεόραση είχε διαμορφώσει και άποψη και την υποστήριζε σθεναρά δηλαδή έλεος εδώ έχουμε φάει τα μάτια μας στα βιβλία και γι αυτά που θα πούμε δεν είμαστε σίγουροι και αυτός απο τα επάλ χωρίς να έχει ανοίξει βιβλίο να σου λέει οικονομική θεωρία. Το θέμα είναι ότι επιμένει να μείνουμε μαζί και να παντρευτούμε, θέλει και 4 παιδιά. Εγώ του λέω ότι δε θέλω τίποτα ούτε σχέση μόνο να περνάμε καλά αλλά δε το καταλαβαίνει. Ξέρω ότι τέτοιο κορμί δεν παίζει να το ξαναβρώ, ούτε τέτοιο σεξ αλλά για να κάνεις οικογένεια δεν παίζουν ρόλο αυτά εδώ δεν υπάρχει συνεννόηση για τα βασικά θέλει να κάνει γιο να πηγαίνουν μαζί στη δουλειά από μικρή ηλικία. Ε τι να το κάνεις το κορμι όταν το μυαλό είναι μηδέν.
14
 
 
 
 
σχόλια
αυτός από τα επάλ ..αλλά στο σεξ Μετσόβιο !!εσύ μορφωμένηαλλά τον ελεύθερο χρόνο σου γυμναστήριο,σπα και κομμωτήριο !γιαυτό ταιριάξατε ..
Παιδιά πάντως διαβάζω τα σχόλια σας, που κάνετε επίθεση σε μια κοπέλα που απλά διατυπώνει ένα προβληματισμό απολύτως λογικό. Ο ένας τη λέει μικρή σαν άνθρωπο, ο άλλος υποβαθμίζει τη μορφωση της.. ειρωνία κλπ κλπ..Σας φαίνεται περίεργο όλο αυτό που λέει? Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι εσείς δεν έχετε συναντήσει τέτοια άτομα είτε γυναίκες είτε άντρες που μ ένα επάλ ή οτιδήποτε διατυπώνουν και υποστηρίζουν θεωρίες. Αλλά βέβαια να φάτε τη μορφωμένη όχι το Τούβλο που λέει τις θεωρίες του και ψηφίζει κιόλας.. και δεν έχει καταλάβει γιατί τον έχει εδώ και 1 χρόνο και τη θέλει να την παντρευτεί.. προφανώς το παλικάρι είναι στόκος.Αυτός ο τύπος και όμοιοι του είναι αυτοί που τόσα χρόνια ψηφίζανε όλους τους ψεύτες και τους απατεώνες και ήρθαμε εδώ που ήρθαμε.
Τον φίλο σου σου πρέπει πάνω απ όλα να τον θαυμάζεις, να αισθάνεσαι ωραία που είσαι μαζί του και να νιώθεις ολοκληρωμένη! Ειδικά όταν αποφασίσεις να ζήσεις τη ζωή σου μαζί του!Εσύ αυτόν δεν τον θαυμάζεις, δεν αισθάνεσαι ωραία μαζί σου και φυσικα δεν νιώθεις ολοκληρωμένη μαζί του! Δεν ταιριάζετε και όχι μονο δεν ταιριάζετε αλλά σε χαλάνε και τα περισσότερα του χαρακτήρα του! Έχεις ήδη χωρίσει..
Αρχικά, αυτά που μετράς ως θετικά σε αυτόν τον άνθρωπο, είναι ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. Για αυτό επιλέγεις να αγνοείς αυτά που δεν σου αρέσουν και να τα κρίνεις αρνητικά, αντί να κάνεις κάτι για αυτό, που θα ήταν το σωστό, υπό άλλες συνθήκες όμως. Από τη στιγμή που δεν νοιάζεσαι πραγματικά, θα τον σουτάρεις. Δεύτερον, πιστεύω ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος υστερεί σε θέματα αντίληψης και γνώσης, έχει μάθει να μην ασχολείται σε βάθος με διάφορα ζητήματα, υιοθετεί την μαζική άποψη κλπ, τότε αν νοιάζεσαι, μπορείς να τον καθοδηγήσεις και να του δείξεις που κάνει λάθος. Συνήθως οι άνθρωποι βαριούνται να ασχοληθούν, ή απλά δεν τους νοιάζει και τόσο στην τελική, οπότε τους σουτάρουν.Βέβαια υποθέτω ότι δεν θα κάτσεις καθόλου να ασχοληθείς μαζί του, και μάλλον θα τον αφήσεις. Ο λόγος; Έχεις γράψει ένα μεγάλο κείμενο όπου τον κράζεις. Δεν λεω, ο τύπος μπορεί να είναι όντως ντουβάρι. Αλλά από τη στιγμή που έμπλεξες, γιατί παραπονιέσαι αντί να κάνεις κάτι για αυτό; Α ρε καημένη.
Θα μας κουφάνεις και εσύ τώρα.. Ξέρεις κανένα Έλληνα που υστερεί σε θέματα αντίληψης και γνώσης να ακούσει κανένα μορφωμένο?? Εγώ πάντως από τον Μπακάλη της γειτονιάς μου που πιστεύει ότι μας ψεκάζουν, μέχρι τον καφετζή που θέλει δραχμή, έχουν τις απόψεις του και δεν τους τις αλλάζει ούτε Νομπελίστας!
Ο υποτιμητικός τρόπος που μιλάς για τον άνθρωπο με κάνει να αμφιβάλλω για το πόσο μορφωμένη είσαι.Οι πρσγματικά μρφωμένοι κανέναν δεν υποτιμούν.Σπουδαγμένη μπορεί να είσαι.Αν έρθω στην ουσία της εξομολόγησης θα συμφωνήσω μαζί σου.Όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πνευματικό-μορφωτικό επίπεδο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί.Πιστεύω πολύ πιο δύσκολα από ένα ζευγάρι στο οποίο υπάρχει διαφορά σε οκονομικό κοινωνικό επίπεδο.
Τώρα μας κάνεις πλάκα και συ εάν δηλαδή ο Τραπεζίτης ακούσει τον καφετζή να του λέει τι να κάνει όχι δε θα τον υποτιμήσει αλλά θα πει ωραία τα λες, τα σημειώνω να τα κάνω!
εχεις την τελεια σχεση...τρως το υπερκ@υλι και θαυμαζεις το κορμι του θεου του σεξ...εχεις κατα τα αλλα μια φοβερη δουλεια και φυσικα εισαι παραμορφωμενη απ τις γνωσεις...και εισαι 32 και αμφιταλαντευεσαι αναμεσα στο κορμι και τις γνωσεις του επαλ που εχει...τι να κρατησω και τι να αφησω...η γνωση ερχεται σε συγκρουση με το κρεβατι...ρε τι ακουμε
Θες εσύ τώρα εναν τυπο να σου κάψει τον εγκέφαλο.. Τον θες σε βλέπω..Και οταν καταλάβεις πως οι άνθρωποι που μιλούν πολύ, νιώθουν λιγότερο θα αναπολεις τα κατσαβίδια.
Από τη μία πλευρά συμφωνώ: σχέση ΔΕΝ είναι μόνο σεξ, είναι και πολλά άλλα πράγματα. Από τη στιγμή που ο άλλος δε σε γεμίζει στα άλλα (που είναι και τα περισσότερα) το σεξ από μόνο δεν θα σας προσφέρει μία υγιή ''σχέση''.Από την άλλη πλευρά, εσύ τι βάζεις περισσότερο στη ζυγαριά; θα αντέξεις έναν μετριότερο εραστή ο οποίος θα είναι τέρας μόρφωσης και επιπέδου ή και αυτό θα σου είναι ενοχλητικό στο τέλος;
μια χαρά είναι η συγκεκριμένη σχέση για σένα: έχεις κάποιον που θεωρείς κατώτερο και σε κάνει να αισθάνεσαι ανώτερη. είμαι περίεργη να δω αν βρεις κάποιον του ίδιου ή και ανώτερου μορφωτικού επιπέδου τι θα έκανες... πάω στοίχημα πως δεν θα άντεχες να είσαι μαζί του. γιατί το ξέρεις ότι είσαι μικρή σαν άνθρωπος.
Γιατί την λες μικρή σαν άνθρωπο επειδή νιώθει να μην ταιριάζει με κάποιον πνευματικά? Εσύ δηλαδή εάν πας στο μπακάλη της γειτονιάς και σου λέει τις θεωρίες του για πολιτικη και οικονομία και είναι άκυρα όλα δε θα πεις ότι είναι τούβλο?Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επιθεση σου. Εσένα δεν σου χει τύχει να βγαίνεις δηλαδή με γκομενάρα αλλά να μην στροφάρει μια?
το να μην ταιριάζεις με έναν άνθρωπο πνευματικά συμβαίνει συχνά. κι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το μορφωτικό επίπεδο γιατί και με ανθρώπους με το ίδιο μορφωτικό επίπεδο μπορεί να μην ταιριάζεις. δεν είναι μόνο ο Μπακάλης που μπορεί να σου πει άκυρα πράγματα. το πρόβλημα είναι ότι υποτιμάει αυτόν τον άνθρωπο. θέλει μόνο σεξ; πάρα πολύ ωραία. να του το πει γιατί ο άνθρωπος αυτός αρχίζει να το βλέπει στα σοβαρά. ειλικρίνεια πάνω απ'όλα. και δεν λεω να του πει ότι τον θεωρεί βλάκα. να του πει απλά ότι θέλει μόνο σεξ. κι επειδή ο τύπος δεν θέλει μόνο αυτό, η κίνηση αυτή θα οδηγήσει στον χωρισμό. αλλά η μαντάμ θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. μην χάσει το κορμί ακόμα κι αν αυτό το κορμί αισθάνεται πράγματα για εκείνην και αυτή δεν του βάζει φρένο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ