ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2016 | 15:45

Το αγορι μου

Ειναι πολυ καλο σε ολα ειναι ψηλος πανεμορφος και φαινεται πολυ γυμνασμενος με τεραστια εκφραστικα ματια ειναι λες και βγηκε απο διαφημιση κολωνιας εχει μαυρα μακρια μαλλια σας χαιτη εχει τελεια συμπεριφορα και δε μου εδωσε ποτε αφορμες οτι κοιταει αλλες γυναικες (βασικο για εναν αντρα τοσο ομορφο ) ..καπου καπου ομως το τσουζει λιγο..και χανει το ελεγχο .φοβαμαι οτι μπορει να αποκτησει προβλημα με το συκκωτι του και να τρεχουμε..δεν του αξιζει κατι τετοιο ..ξεχασα να πω οτι δεν του αρμοζει γιατι ειναι απο καλη οικογενεια μεγαλωσε στα βορεια προαστια απο πατερα στρατιωτικο μητερα επιχειρηματια ..αχ τι να κανω;;
11
 
 
 
 
σχόλια
Μίλησε του...προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μαζί. Στήριξε τον. Αν οι προσπάθειες σου δεν έχουν αποτέλεσμα και σε χαλάει πάντα αυτό που έχει , τότε και μόνο τότε φύγε...
Ελα παραδεξου το, εσυ τρολαρεις περισσοτερο κ απ την εξομολογουμενη. Δεν γινεται να διαβασες αυτο το πραγμα κ η απαντηση σου να ειναι αυτη.
Ε ναι, εφοσον ειναι απο βορεια προαστεια, δεν του αξιζει να γινει αλκοολικος. Σ ολους τους υπολοιπους κοινους θνητους που μεγαλωσαν Παγκρατι, Κυψελη κλπ τους αξιζει κ με το παραπανω να γινουν αλκοολικοι!!! Γιατι ειναι βρωμοπαιδα!!Επισης που χρησιμευει ο αχρηστος προλογος 5 σειρων?
Γτ αχρηστος καλε?Πως θα καταλαβουμε οτι δεν ειναι ενας κοντος, ασχημος, αγυμναστος, ξανθος με αρχες φαλακρας, που ουτε να κολλησει αφισες μοντελου δε θα τον επαιρναν, με πατερα περιπτερα και μητερα κομμωτρια...οποτε να μην εκπλαγουμε που εχει θεμα με το ποτο και τον αυτοελεγχο?!!Προσωπικα θεωρησα ζωτικης σημασιας τα δεδομενα και ειλικρινα εχω πεσει απο τα συννεφα!
Αχ ναι εχεις δικιο, ζητω συγγνωμη που υποτιμησα την αξια του σημαντικοτατου αυτου προλογου. Ξεχασα οτι συμφωνα με πληθωρα ερευνων οι κοντοι, χοντροι, ασχημοι ειναι πολυ πιθανο να γινουν αλκοολικοι, ενω αντιθετα τα πανεμορφα, ψηλα, εξυπνα παλικαρια με εκφραστικα ματια κ σωμα μοντελου που μενουν κ Β.Π δεν εχουν καμια πιθανοτητα να καταληξουν στο ποτο.
Ε μα ειδες? Τωρα μιλας σωστα.Την πηρες απο τα μουτρα την κοπελιτσα.Αυτο που μενει να βρουμε τωρα ειναι στα ποσα μπουκαλια θεωρειται αλκοολικος ενας τετοιος λαμπρος νεος, καθως και στις ποσες επαναληψεις και σε ποιο βαθμο η απωλεια του ελεγχου θεωρειται επιληψιμη...γτ φυσικα δε θα ειναι και αυτα τα ποσοστα ιδια με του απλου λαουτζικου..τα ξεκαθαρισαμε αυτα.Υ.Γ. εμενα τωρα αυτο το 'χανει τον ελεγχο' γτ μου κανει σε κατι περισσοτερο απο το παραπαταει ας πουμε και ακουω κατι ενοχλητικα καμπανακια επιμονα στα αυτια μου? Μπας και για αυτη την καταληκτικη φραση εγινε ολος αυτος ο προλογος τελικα? Λεω εγω τωρα...μπας.
Ε ναι, εφοσον ειναι απο βορεια προαστεια, δεν του αξιζει να γινει αλκοολικος. Σ ολους τους υπολοιπους κοινους θνητους που μεγαλωσαν Παγκρατι, Κυψελη κλπ τους αξιζει κ με το παραπανω να γινουν αλκοολικοι!!! Γιατι ειναι βρωμοπαιδα!!Επισης που χρησιμευει ο αχρηστος προλογος 5 σειρων?