ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.10.2016 | 16:28

no surprises

Η ζωή μου είναι πλέον σαν τον τραγούδι των radiohead "no surprises". Αντικειμενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ζω στο εξωτερικό, έχω σταθερή καλοπληρωμένη δουλειά, έχω κάποιους φίλους, μένω μόνη μου. Ευτυχώς δεν είμαι άρρωστη και πέρασα κάποια πολύ ωραία χρόνια σε μια σχέση.Ξέρω όμως πια πως τίποτα ευχάριστο δεν πρόκειται να συμβεί και πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνω οικογένεια, να βρω μια πιο ενδιαφέρουσα δουλειά ή να φύγω από αυτή την πόλη.Απλά θα περιμένω να πεθάνουν οι γονείς μου και στη συνέχεια εγώ, ενώ θα βλέπω τη ζωή να εξελίσεται στα χέρια των φίλων μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ελάτε πίσω στην Ελλάδα, στη χώρα του "goodbye monotony"!Η καλοκουρδισμένη και "ανιαρή" ζωή σας θα αλλάξει σε χρόνο dt! Αρχίστε, αγοράζοντας ένα πολυτελές σπίτι. Μετά από φόρους όπως ένφια, πολυτελούς διαβίωσης, πόθεν έσχες κ.λπ κ.λπ θα δείτε το εισόδημά σας να μειώνεται πέραν κάθε φαντασίας κι αυτό μόλις σε ελάχιστους μήνες!Δε γνωρίζω τα προσόντα σας, βεβαίως-βεβαίως, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα απολαύσετε πολύ ελεύθερο χρόνο ως άνεργη και όταν με το καλό βρείτε δουλειά, οι απολαβές σας θα είναι τόσο πενιχρές που, μάλλον, θα χρειαστείτε και δεύτερη -που σιγά μη βρείτε... Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα αναγκαστείτε κατά πάσα βεβαιότητα να ξαναγυρίσετε εις την αλλοδαπήν, αρχίζοντας από το μηδέν!Είδατε που με εφαλτήριο την Ελλαδίτσα μας, μπορείτε να ξαναβρείτε τη χαρά της περιπέτειας; Ελάτε. Το άψογο οικονομικό μας σύστημα, το ΔΝΤ, και οι παναγαπημένοι μας εταίροι σας περιμένουν(με τα μαχαιροπίρουνα ανά χείρας).
Τι ματαιοδοξία και απαισιοδοξία είναι αυτή χρυση μου??? Η μήπως όταν λες "no surprises" εννοεις no dramas? Υπάρχουν άνθρωποι που δεν την αντέχουν την πολλή ηρεμία και ισορροπία...βαριουνται!Πρωτο μέλημα σου (εφόσον καλοπληρωνεσαι κιολας) θα πρεπει να είναι η επίσκεψη σου σε ψυχολόγο.Good luck και να ευγνωμονεις κάθε μέρα για όσα εχεις. Δεν είναι δεδομένα.