ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2016 | 20:57

βιαστικα αισθηματα

Πως γινεται ενας ανθρωπος που τονγνωριζεις μεσα απο το fb μονο λιγο καιρο να σε θελει τοσο πολύ κ να σου λέει ανοικτα οτι θελει κατι σοβαρο, το απο κοντα η γνωριμία παιζει ρολο για μένα εκεινος πιστευει θα ειναι το ιδιο με τρομαζει ετσι οπως σκεφτεται τοσο βιαστικα..χωρις να με γνωριζει απο κοντα περα απο την συνομιλια που εχουμε στο τηλεφωνο..γνώμες??
9
 
 
 
 
σχόλια
Ψοφάει για συναισθήματα και νομίζει πως τα βρίσκει παντού. Κάθε ένας άνθρωπος, για ανθρώπους συναισθηματικά πεινασμένους, αποτελεί βωμό που θα θυσιάσουν τα μονάκριβα τους.
Απολύτως σωστή η ρήση. (Και ακριβέστερη από την δική μου επάνω)Και γι'αύτο το λόγο τους εγκαταλείπουν κιόλας οι άνθρωποι-βωμοί. Γιατί δεν νιώθουν επομένως ξεχωριστοί.
Μπερδεμένα στα λέει... Άλλο το Online, άλλο το από κοντά. Δεν μας λες και ηλικίες πάντως...Τέτοιου είδους συμπεριφορά παραπέμπει σε συναισθηματικά ανώριμο άνθρωπο.
Ίσως και να μπορούσε...Απλά μου κάνει εντύπωση λίγο...Πρέπει να την δεις από κοντά μια γυναίκα , για να καταλάβεις πραγματικά αν ανάβεις μαζί της και θέλεις να την βάλεις κάτω να της αλλάξεις τα πετρέλαια...Η όλη συμπεριφορά του , πιο πολύ με παραπέμπει ή σε αθεράπευτα ρομαντικό ή σε παρθένο...
"Πρέπει να την δεις από κοντά μια γυναίκα , για να καταλάβεις πραγματικά αν ανάβεις μαζί της και θέλεις να την βάλεις κάτω να της αλλάξεις τα πετρέλαια Πηγή: www.lifo.gr"Δεν θα καταργήσεις Anduiras τόσους αιώνες πορνογραφίας και ειδωλοποίησης των διασήμων που ¨λιμπίζονται" οι κοινοί θνητοί! (Απευθύνομαι με παιχνιδάρικο ύφος)