ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2016 | 19:44

Κατάντια των σχέσεων

Φτάσαμε σε ένα σημείο οι κυνηγοί να μοιάζουν κυνηγημένοι.Να κοιτάζουν με αμηχανία τις γυναίκες επειδή φοράνε ενα 12 ποντο η είναι βαμένες.Μια κοινωνία που είμαστε με τα κινητά και δεν ζούμε.Αλλά συνενούμε στο πολιτικ κατεστημένο της δύσης που θέλει ισότητα μεταξύ των δύο φύλλων με μπροστάρισες τις γυναίκες.Η μέση ελληνίδα κακομαθημένη απο τον μπαμπά και παρτόλα ολκής.Πηγαίνει και κάθεται σε ότι κινείται αλλά θέλει να μην την θεωρείς εύκολη ενω στο δίνει με το πρώτο ραντεβού.Θέλει έναν να της κάνει τα χατίρια ενώ αυτή αμέριμνη θα ξύνετε.Πράγματι είστε θλιβερές.Δν ξέρετε πως να στηρίζετε έναν άντρα.Φέυγετε με την πρώτη δυσκολία.Πρέπει όμως να κάνουμε και σέξ οπότε πρέπει να τις ανεχόμαστε.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.ΥΓ=Σας καλώ να θυμηθείτε τι κάνανε οι γυναίκες της προηγούμενης γενιάς που στέκονταν στον σύζυγο ή φίλο.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!!!!!
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι "η μέση ελληνίδα κακομαθημένη απο τον μπαμπά και παρτόλα ολκής Πηγή: www.lifo.gr"Κάποιο ΑΝΘΡΩΠΟΙ (άντρες και γυναίκες) κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους και δεν στηρίζουν τους συντρόφους τους. Το ποιον θα επιλέξεις δίπλα σου είναι δικό σου θέμα.+Το πώς θα βαφτεί ή θα ντυθεί μία γυναίκα ή με ποιον και πότε θα κάνει σεξ μία γυναίκα είναι καθαρά δική της επιλογή.Και πίστεψε με μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ από το πρώτο ραντεβού χώρις να "κάθεται σε ότι κινείται Πηγή: www.lifo.gr"Προφανώς και έχεις πληγωθεί από μία γυναίκα (ή περισσότερες), αλλά το ξέσπασμα μισογυνισμού σου δεν δικαιολογείται.
Όσο υπάρχουν λογικές που βάζουν κάτω τα δύο φύλα και καταφέρονται εναντίον του ενός ή του άλλου, τύπου " εσείς οι γυναίκες κάνετε αυτά " ή " εσείς οι άντρες κάνετε εκείνα " , δεν πρόκειται να υπάρξει εξέλιξη.Μέσα από εμπειρίες ή βιώματα φτιάχνουμε και το πρίσμα που αντικρίζουμε τον κόσμο. Δικά μας, φίλων, γνωστών κ.ο.κ.Ως εδώ καλά.Όταν όμως θολώνει το πρίσμα κι αρπάζουμε το τσουβάλι και χώνουμε αδιακρίτως όποιον πάρει ο Χάρος, η μόνη κατάληξη είναι να μείνουμε με το τσουβάλι ανα χείρας που όσο μεγαλώνει τόσο θα πνίγει τον όποιο ωφέλιμο χώρο μέσα και γύρω μας.Δουλεύεις με άλλα λόγια αυτή τη στιγμή εναντίον του ίδιου σου του εαυτού και όσων επιθυμεί.Γιατί βλέπεις, με τον θυμό και τις παρωπίδες που κουβαλάς, όποια γυναίκα κι αν βρεθεί στο διάβα σου τώρα, θα την στείλεις στον αγύριστο. Κι όταν φύγει - πριν καλά καλά τη γνωρίσεις - θα μπει κι εκείνη στο ίδιο τσουβάλι.Και πολύ πιθανόν, να κρατάει κι εκείνη ένα δικό της που θα σε χώσει μέσα στο άψε σβήσε. Και ο φαύλος κύκλος θα διαιωνίζεται με γενικεύσεις και ταμπέλες και κυρίως πολύ μα πολύ μοναξιά.
"Πρέπει όμως να κάνουμε σεξ οπότε πρέπει να τις ανεχόμαστε"Αχ όχι σε παρακαλώ, μην κάνεις σεξ, γιατί αν κάνει καμία το λάθος και μείνει έγκυος από εσένα, σημαίνει ότι θα αναπαραχθείς και μετά θα φτύνουμε τον κόρφο μας.Κόφτο όλο βόρεια, σταμάτα στο Άγιο Όρος και φύτευε τομάτες για το υπόλοιπο της ζωής σου, pleaaaaase!
Για να πέσει μία σχέση σε κατάντια ευθύνονται κάπως και οι δύο, είτε περισσότερο είτε λιγότερο ο καθένας. Το να καις όμως τα ξερά μαζί με τα χλωρά αγαπητέ και να γενικεύεις τη προσωπική σου σχέση και ατυχία, είναι μέγα λάθος και κατάντια όντως.
Μπορώ να καταλογίσω τα πλείστα όσα στις γυναίκες του σήμερα, πλην όμως φίλτατε εξομολογούμενε νομίζω ότι τελείς λίγο εν συγχύσει και τα έχεις μπλέξει όλα μέσα σου, κάποια σε πλήγωσε πιθανότατα και αντιδράς έτσι.