ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2016 | 00:51

Εξομολόγηση....

Η δική μου ιστορία έχει ως εξής. Τον γνώρισα ένα βράδυ σε μια κοινή παρέα και αμέσως έδειξε το ενδιαφέρον του. Μιλήσαμε και ανταλλάξαμε facebook, γιατί όπως είπε ήθελε πολύ να τα ξαναπούμε. Το ίδιο κι εγώ βέβαια, γιατί μου άρεσε πολύ, όμως προσπαθούσα να μη δείχνω και τόσο ενθουσιασμένη.Ξεκινήσαμε, λοιπόν, να στέλνουμε μηνύματα καθημερινά σχεδόν όλη τη μέρα και τις περισσότερες φορές με δική του πρωτοβουλία. Όσο πιο πολύ μιλούσαμε, τόσο περισσότερο μου άρεσε. Είπαμε να κανονίσουμε να βγούμε οι δύο μας, έτσι κι έγινε. Ήταν πολύ γλυκός, με χιούμορ, μου έλεγε πολλά πράγματα για εκείνον και ενδιαφερόταν να μάθει αντίστοιχα και για μένα και λίγο πριν φύγουμε με φίλησε και με κρατούσε αγκαλιά. Μου είπε ότι του άρεσα πολύ και ήθελε να γνωριστούμε καλύτερα.Τις επόμενες μέρες συνεχίσαμε να μιλάμε μέχρι που πρότεινα εγώ να βρεθούμε ξανά. Επειδή ήταν κουρασμένος και δεν ήταν για να βγει,μου είπε να πάω αν θέλω στο σπίτι του να κάτσουμε, κάτι που αρνήθηκα, γιατί μόνο μια φορά τον είχα δει εξάλλου, λέγοντάς του ότι δεν πειράζει και θα κανονίσουμε άλλη μέρα.Εκείνος το μόνο που είπε ήταν «μη φοβάσαι δεν θα σε βιάσω».Ε αυτό ήταν. Από τότε η συμπεριφορά του άλλαξε εντελώς. Τα μηνύματα αραίωναν όλο και πιο πολύ, συνεχώς έβρισκε δικαιολογίες για να μην βγούμε, ενώ όταν του έστελνα απαντούσε σχεδόν με το ζόρι, πολλές φορές επιθετικά ή και καθόλου. Για να βρεθούμε ούτε λόγος, αφού είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πήγαινα σπίτι του, πριν γνωριστούμε περισσότερο. Αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν ένα βράδυ που τον πέτυχα τυχαία στο ίδιο μαγαζί που είχαμε γνωριστεί, ενώ είχε πει (κλασικά) ότι δεν θα έβγαινε λόγω κούρασης. Με είδε και με χαιρέτισε όπως θα χαιρετούσε κι έναν φίλο του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.Και ερωτώ: Που πήγε όλο αυτό ενδιαφέρον που έδειχνε αρχικά; Ακόμη κι αν χάθηκε, γιατί δεν μου το λέει ξεκάθαρα; Σκέφτομαι συνεχώς τι έκανα λάθος.Σε όσες φίλες και φίλους έχω πει τι έχει γίνει, μου έχουν πει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ άλλο μαζί του. Έλα όμως που εγώ δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου...Ποια είναι η άποψή σας;
11
 
 
 
 
σχόλια
Διογένη Κυνικέ. Λύθηκε λοιπόν η απορία μου μην κολλάτε λοιπόν και να πλησιάζετε μια κοπέλα χωρίς φόβους τότε θα είναι καλύτερα! θα ξέρουμε και μεις τι ακριβώς αναζητάτε !
Χαίρομαι πραγματικά αν σου έλυσα την απορία. Για να σε βοηθήσω ακόμη περισσότερο, θα σου πω επίσης το εξής: για σκέψου γιατί οι παντρεμένοι/δεσμευμένοι είναι τύποι που τραβάνε πολύ τις γυναίκες. Μα είναι απλό: διότι δεν ζορίζονται στο μην τυχόν απορριφθούν, είναι χύμα και ό,τι κάτσει. Εκείνος που νοιάζεται πραγματικά ''φοβάται'' την ΔΙΚΗ ΣΟΥ (το τονίζω με κεφαλαία) απόρριψη.
Αν θέλει μόνο σεξ. Εσύ δεν θέλεις σεξ, αλλά θέλεις σχέση... Σημαίνει πως δεν ταιριάζουν οι οπτικές σας. Ποσο παραπανω να στο ξεκαθαρίσει δλδ;Και συγνώμη, τι κακό κάνει ο τύπος δλδ που ενδιαφέρεστε μονο για το σεξ; και εσύ ειπες οτι σου άρεσε, δε το ειπες; Και τέλος πάντων, άντε πάλι: Τι διάολο ενοχές σας πιάνουν, λες και το σεξ σας πρεπει να ιδρωσει ο άλλος για να το πάρει βρες πριγκίπισσες; Ποιες είστε να πούμε; Γουσταρεις, προχωράς. Δεν γουσταρεις, δεν προχωρας. Το να κλαιγεστε επειδη ο άλλος δε σας φέρεται όπως εσεις θα θελατε δεν το καταλαβαίνω. Σοβαρά.."Μου αρέσει, θέλω να κάνουμε σεξ, αλλά με τον δικο μου τροπο, αλλιως θα με περάσει για εύκολη".Γκκρρ δλδ λέμε. Γκρρρ..
On-dine εσύ που είδες να της ξεκαθαρίζει ότι θέλει σεξ; Της είπε κάπου συγκεκριμένα "κοίτα να δεις εγώ απ'αυτή τη σχέση θέλω σεξ". Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο στην εξομολόγηση. Είδα έναν τύπο που της είπε ότι του αρέσει και ότι θέλει να γνωριστούνε καλύτερα, αλλά εννοούσε μόνο στο σπίτι του, διαφορετικά όχι. Κι επειδή είδε πως η κοπέλα ήθελε παραπάνω, ξέκοψε - δίχως ποτέ να εξηγήσει κάτι περισσότερο. Οπότε μη λέμε κι ότι θέλουμε, ξεκάθαρος δεν ήταν.
Έτσι γίνεται στις μέρες μας δυστυχώςΤο ενδιαφέρον των ανδρών και ο ενθουσιασμός τους κρατάει το πολύ 2-3 ραντεβού .Αν δεν προχωρήσεις φεύγουν γτ δεν έχουν διάθεση να χάνουν χρόνο μαζί σου ..αφού το ζητούμενο είναι το γρήγορο σεξ και αν προχωρήσεις πάλι αρχίζουν να αραιώνουν αφού δεν ήθελαν κάτι περισσότερο από σένα εκτός το σεξτόσο απλά κα τόσο κενά είναι τα πράγματα δυστυχώς, όσο κ αν δε το παραδέχονται !
Βρε 2eyes, τείνω να συμφωνήσω μαζί σου και θεωρώ πως δεν απέχει από την πραγματικότητα αυτό που περιγράφεις. Πώς στα κομμάτια γίνεται και εσείς οι γυναίκες να πηγαίνετε και να κολλάτε σε όλους εκείνους που παίζουν μαζί σας και να φτύνετε κατάμουτρα εκείνους που επιθυμούν πραγματικά να σας προσεγγίσουν, μπορείς να μου το εξηγήσεις;
'Ισως μερικές γυναίκες (όχι ΟΛΕΣ) να ιντριγκάρονται περισσότερο από την ένταση που βγάζει η διεκδίκηση από έναν άντρα που θέλει μόνο σεξ, ενώ κάποιος που τις πλησιάζει πιο ήπια να φαντάζει πιο αδιάφορος απέναντί τους. 'Ετσι, όταν χαλάει η κατάσταση, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, να μπερδεύονται, γιατί δε λαμβάνουν υπόψη το κίνητρο, που ήταν καμουφλαρισμένο με το δυνατό φλερτ.
Σε αυτό μόνο εσείς οι άνδρες μπορείτε να απαντήσετε Διογένη Κυνικέ. Αλήθεια, πώς τα καταφέρνετε και όταν επιθυμείτε μια κοπέλα πραγματικά,(όχι μόνο για σεξ) να την φλερτάρετε σχεδόν άγαρμπα και όταν θέλετε μία για το κρεβάτι σας να βγάζετε όλο το δυναμισμό σας, την αποφασιστικότητα και να γίνεστε κυνηγοί ?
Γιατί απλούστατα 2eyes αυτός που θέλει μόνο σεξ δεν έχει κάτι να χάσει και είναι πιο απελευθερωμένος, αυτός που σε επιθυμεί πραγματικά μπορεί και να σαστίσει σε κάτι από το φόβο της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ απόρριψης (και όχι γενικά να απορριφθεί).
Παιδιά η ουσία δεν είναι στο αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Αν ο άλλος είναι εντάξει απέναντί σου και σου έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, οφείλεις να κάνεις το ίδιο και όχι να εξαφανίζεσαι. Δικαίωμά σου να μη θέλεις τα ίδια πράγματα, αλλά ΠΕΣ ΤΟ. Στην προκειμένη περίπτωση, ο τύπος έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο στην αρχή, μόνο και μόνο για να "ψήσει" την κατάσταση.