ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2016 | 21:08

Απολογία

Χρωστάω μία τεράστια συγγνώμη σε όλους τους πρώην και νυν φίλους μου για το πόσο απόλυτος και άτεγκτος ήμουν και για το πόσο αυστηρά και σκληρά τους έκρινα για τις επιπολαιότητες, τις αδυναμίες και τα λάθη στην προσωπική τους ζωή. Μιας που εγώ δεν είχα προσωπική ζωή, μου ήταν εύκολο να τους στήνω όλους στον τοίχο σε κάθε τους βλακεία. Τους τελευταίους μήνες που τα απανωτά προσωπικά αδιέξοδα με έχουν οδηγήσει σε τρομερές επιπολαιότητες, μεγάλα λάθη και που βασικά δεν ξέρω τι μου γίνεται, τώρα είναι που λούστηκα όλα όσα έκρινα και που ήρθα στη θέση να κάνω πράγματα για τα οποία παλιότερα ''καταδίκαζα'' τους άλλους. Δεχτείτε την ειλικρινή μου συγγνώμη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι μία από τις καλύτερες εξομολογήσεις που έχω διαβάσει ποτέ. Φίλτατε, πεποίθησή μου ήταν πάντοτε ότι μπορούμε να κρίνουμε αυστηρά κάποιον μόνον όταν έχουμε βρεθεί στη θέση του, το έμαθα μετά τα 25 και η εργασία μου με βοήθησε πολύ σε αυτό. Κράτα το μάθημά σου και κυρίως τους φίλους σου.