ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2016 | 18:23

..

Ο πρώην μου ο οποίος με χώρισε γιατί φανταζόταν οτι τον απατουσα, ενώ ο ίδιος τσιλιμπουρδιζε με αλλες, μου στέλνει μηνύματα και μου λέει πως θέλει να πεθάνω και πως με μισεί απο τα βάθη της καρδιάς του. Πως πρέπει να κάνω κατι εγώ για να σταματήσει το μίσος. Τύπου να πεθάνω. Στεναχωρήθηκα. Παρα μα παρα πολυ.
5
 
 
 
 
σχόλια
αυτος τσιλιμπουρδιζε με άλλες και γι'αυτον ακριβως το λογο θεωρουσε πως κι εσυ εκανες το ιδιο...τσαντιστηκε που τον αφησες και τωρα βγαζει κακια. καποια στιγμη θα του περασει και θα σε παρατησει στην ησυχια σου. μην ασχολησε καθολου.καλο κουραγιο!
Εχε το νου σου και τα ματια σου δεκατέσσερα....Παρολα αυτα μην του απαντας και αστον να εκτίθεται μονος του. Οσο απαντας στην κακια ,τοσο πορωνεται ο αλλος ... ασφαλισε οτιδηποτε προσωπικο σου τυπου κοινωνικα δικτυα κτλ. Και αστον να σ στελνει μνμ.... αν παρατραβιξει η το παει σε πιο χοντρο επιπεδο απευθυνσου στην αστυνομια δειχνωντας τα μνμ
Υπάρχει κάτι χειρότερο από τη κακία; Ω ναι! Μαλάκυνση εγκεφάλου την αποκαλώ. Μη στεναχωριέσαι για το σκουπίδι! Κατευθείαν στο καλάθι με τα άχρηστα και αύριο πρωί πρωί στο απορριματοφόρο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ