ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2016 | 12:51

Αυτή είναι η αλήθεια.

Σε γνώρισα κάποτε τυχαία, με ενθουσίασες, με γοήτευσες κι εν τέλει σε συμπάθησα. Έδειχνες έξυπνη, ευγενική, συζητήσιμη, διασκεδαστική και βολική για μένα.Είχες το χάρισμα επίσης να μου φτιάχνεις τη διάθεση, αν κάτι μου πήγαινε στραβά μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητάς μου.Έτσι αποφάσισα να σε κρατήσω στη ζωή μου με έναν εγωιστικό και περιορισμένο τρόπο, χωρίς να σκέφτομαι τις συνέπειες. Δεν υπολόγισα ποτέ ιδιαίτερως τα συναισθήματά σου για μένα, τις ευαισθησίες σου και όσα είχες περάσει στις προηγούμενες σχέσεις σου. Σε κρατούσα δέσμια, καθώς περνούσα καλά μαζί σου με τον τρόπο, που εγώ είχα επιλέξει. Σου έκανα διάφορες σκηνές ή σου μιλούσα άσχημα πολλές φορές, ενώ την ίδια στιγμή έκανα χειρότερα πράγματα εν αγνοία σου. Δήλωνα επίσης καψούρης και ερωτευμένος με την πάρτη σου, όταν παράλληλα φλέρταρα κι άλλες γυναίκες.Δε σε υπερασπίστηκα ποτέ σε φίλους ή σε δικά μας γνωστά άτομα. Αντιθέτως, σε μείωνα και προσπαθούσα να βγω από πάνω ως στυγνός εγωιστής. Εκμεταλλεύτηκα την αγάπη σου, την αδυναμία σου και την εμπιστοσύνη σου, γιατί ήξερα, ότι πάντα θα μου έδινες μια δεύτερη-τρίτη... ευκαιρία. Πολλές φορές είχα την αυτογνωσία, για να καταλάβω, ότι είμαι κάθαρμα απεναντί σου και προσπαθούσα με έμμεσους τρόπους να σε διώξω, αλλά δεν έφευγες από κοντά μου. Πλέον το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να διασφαλίσω την ψυχική σου ηρεμία και να αποδεχθώ τον χαρακτηρισμό του μ----α!
13
 
 
 
 
σχόλια
Οίκτο καιμόνο Οίκτο για σένα που στις δεκαετίες της ζωής σου δεν ένιωσες να Αγαπάς και να σε Αγαπούν..και ούτε σε όσες σου απομένουν θα το νιώσεις...Αντιλαμβανόσουν την αγάπη μέσα απο διηγήματα, μυθιστορήματα και ταινίες...Οίκτος για το περιπλανώμενο σαρκίο σου σε αυτόν τον πλανήτη...
Τώρα που την έχασες μάλλον την εκτίμησες. Επόμενο θύμα λοιπόν στη λίστα σου θα έχεις καταχωρημένο, να προχωρείς ακάθεκτος στο δολοφονικό σου ταξίδι ψυχών.
Χα... Για δες... Θα ορκιζομουν ότι το έγραψε ο πρώην μου... Ενημερωτικά εκτός από μαλ@#ς είσαι και αρσενικη που@#@α...να τα λέμε και αυτά... Έκανες μια γυναίκα να σε ερωτευτεί και τη σακατεψες... Οτι τι τώρα;;. Και που τα λες;;; τις έκανες τα μούτρα κρέας... ΟΥΣΤ!!!!
Οταν θυμωνω υπερβολικα γινομαι νταλικερης φουλ, μπορω να βρίσω σαν τον χειροτερο περιθωριακο και αμορφωτο. Ολα αυτα λοιπον θα σου ελεγα, αλλα δεν θα ειναι κοσμιο να εκφραστω απο εδω και σεβομαι κ τους υπολοιπους. Μονο ενα θα σου πω, το πιο ακινδυνο, εσυ λες οτι εισαι μαλακας. Μαλακες πανω κατω ολοι ειναι, αφού η μαλακια εχει πολλες σημασιες. Η λεξη αυτη ειναι οχι η ελάχιστη δυνατή, αλλα το τιποτα μπροστα σε αυτα που οντως εισαι. Σιχαματακι :)
νταξει ρε όλοι πέσατε να τον φατε!!! πολυ συχνή συμπεριφορά και απο γυναίκες και απο άντρες... ισος απλα να ειναι ενοχικος και η ολοι κατασταση να ηταν αμοιβαια και να το παιρνει πανω του... εμενα παντος οταν εξομολογήθηκα παρόμοια συμπεριφορα απο γυναικα με βγαλατε ανασφαλη και βλακα...
Λέω οτι αυτό το κείμενο θα μπορούσε να το έχει γράψει η ίδια η ταλαίπωρη, σε μια προσπάθεια να παραδεχτεί την κατάσταση και να δει τι θα μπορούσε να γίνει για να νιώσει καλύτερα.Καταλήγει στο εύλογο συμπέρασμα οτι αρκεί ένας χαρακτηρισμός και τίποτα περισσότερο.
Ασχοληθείτε εσείς με το μαλάκα.Εγώ λέω να χρησιμοποιήσω την ενέργεια μου, στο τηλεπαθητικό μπράβο σ'αυτό το κορίτσι, που έμεινε ως το τέλος, για να τον διδάξει έστω και αργά την αυτοπραγμάτωση.
Ξύπνησε και σε χώρισε και τώρα περνάς κρίση αυτοκριτικής και αυτογνωσίας; Αν τα έκανες όλα αυτά που λες και δεν υπερβάλλεις, κρίμα που δεν ξύπνησε νωρίτερα η κοπέλα.Από όλη την εξομολόγηση, η λέξη "βολική" μου χτύπησε περισσότερο από όλα. Ελπίζω να έμαθες κάτι από όλο αυτό και να εκτιμάς περισσότερο τα άτομα που επιλέγουν να βρίσκονται δίπλα σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ