ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2016 | 14:05

Τι κανω

Η κοπέλα μου με την οποία ήμασταν 5 χρόνια μαζί έμαθα ότι όταν σπουδαζε στην Αθήνα είχε παράλληλη σχέση με ένα παιδί απο εκεί για κάποιους μήνες!Μετά από πολλά την συγχωρεσα!Ξαναημασταν μαζί ένα χρόνο καλύτερα από πριν μέχρι που έμαθα ότι με ξανααπατησε μόνο με σεξ αυτή τη φορά!Είμαι ερωτευμένος μαζί της πολύ,νιώθω ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου αλλά δεν αντέχω να σκέφτομαι την απιστία της!Και πάρα τα όσα μου κάνει δε μπορώ να την ξεπεράσω!Έχω προσπαθήσει με άλλες κοπέλες αλλά δε μου βγαίνει!Δε μπορώ να σκέφτομαι ότι δε θα υπάρχει στη ζωή μου!Και η αλήθεια είναι,όπως και αν ακούγεται,ότι προτιμώ να είμαι μαζί της και ας με ξανααπατησει πάρα να χωρίσουμε για παντα
18
 
 
 
 
σχόλια
η γυναίκα της ζωής σου είναι κάποια που σε κάνει ταρανδο και δε σέβεται την σχέση σας; Μην ανησυχείς υπάρχουν πολλές εκεί εξω Τότε,δεν είναι μόνο μια.
Και εμείς ρε κούκλα μου τι ρόλο βαράμε; Τέτοιες χαζομάρες πάτε και κάνετε, πηδιέστε με τα παράθυρα και εμείς τα παιδιά της γειτονιάς δε βλέπουμε μπούτι ούτε με αναζήτηση στο google.
Αφού το τραβάει ο οργανισμός σου το κέρατο, όπως παραδέχεσαι, δεν μας πέφτει λόγος. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είσαι. Προς τι λοιπόν η εξομολόγηση; Αν ψάχνεις πελατεία, αλλού πρέπει να βάλεις αγγελία.
Ποοοο τί λες;;; θα τραβηξω τις κοτσιδες μου!!! Σεβασου λιγο τον εαυτο σου και προσπαθησε να ξεκολλησεις... Βλεπεις οτι η κοπελα δεν αξιζει... Αν δεν μπορεις μονος σου, επισκεψου εναν ψυχολογο! Ως ποτε θα αφηνεις την αξιοπρεπεια σου να καταπαταται;;
Έτσι όπως τα διαβάζω εγώ δύο πράγματα μπορείς να κάνεις. Ή θα δεχτείς το γεγονός ότι δεν βρίσκεσαι σε μια μονογαμικη σχέση και θα συζητήσεις με την κοπέλα σου ανοιχτά για αυτό ώστε να υπάρχουν ισότιμοι όροι ή θα χωρισεις όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται. Το να μένεις σε μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί μακροπρόθεσμα θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.
Γυμνασικός έρωτας ακούγεται (τα είχαν 5 χρόνια και μετά σπούδασε και τον απάτησε) οπότε η σχέση εξαρχής είναι κάπως "φουσκωμένη" λόγω νεανικού ενθουσιασμού κι απειρίας. Όπως και πολλές παρόμοιες εξομολογήσεις άλλωστε...
@soulχα! έχει βάση!@Κόμπραβεβαίως και πονάει αλλά είναι ο εγωισμός πιο πολύ που πονάει. Όταν τον άλλον δεν τον έχεις "ζήσει" από την καλή και την ανάποδη (και στο γυμνάσιο ποιοί ζήσαμε τους έρωτές μας αληθινά;) και το συναίσθημα το ίδιο είναι κάπως παραπλανημένο, αυτοαναφορικό και ονειροφουσκωμένο. Είναι κάπως σαν να μην αγάπησε ποτέ άλλοτε κανείς μέχρι που αγάπησες εσύ!Βέβαια η συνειδητοποίηση αυτή έρχεται κατόπιν εορτής, με την ωρίμανση. Γιατί, βλέπεις, αυτά τα κατανοείς εις βάθος μετά της απομακρύνσεως εκ του ταμείου όταν ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και κάνεις ισολογισμό ζωής. Γι'αυτό και δεν θα πω κάτι για/προς τον εξομολογούμενο. Τώρα πονάει. Κάποια στιγμή θα καταλάβει.
Εντάξει, ίσως να μην τα έλεγα έτσι κάθετα όπως εσύ, αλλά καταλαβαίνω την λογική και το σκεπτικό σου. Ο εξ όμως πονάει τώρα και θέλει γνώμες για το παρόν του. Λέει κάποια μεγάλα λόγια (για πάντα, δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτήν κτλ), αλλά 5 χρόνια μετά δεν θα του είχε περάσει η καψούρα; Λέει ότι έχει κάνει κινήσεις και με άλλες κοπέλες και δεν του βγαίνει, ας πούμε. Γι'αυτό, το ιδανικότερο είναι να σκεφτεί τι του ταιριάζει και τι θέλει... Αν και δεν τον βλέπω ιδιαιτέρως ψύχραιμο για κάτι τέτοιο.
Γνώμες για το παρόν του δεν θα τολμούσα να δώσω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να δω ξανά με τα μάτια των 22. Έχω απομυθοποιήσει πράγματα. Και έχω "θρυλοποιήσει" άλλα. Και έχω βάλει πολύ ψηλά την αποδοχή και την συγχώρεση επίσης, κάτι που στα θέματα κεράτου είναι κόκκινο πανί και για το παρόν φόρουμ και για τις μικρές ηλικίες γενικά. [Βέβαια δεν έχω κερατώσει ούτε έχω κερατωθεί κι ίσως μιλώ κάπως με "αλαζονεία της σιγουριάς". Touché.]Όμως είναι κάπως προφανές ότι αυτό που εκείνου του φαίνεται η άνετη και γνώριμη παντόφλα στην οποία καταφεύγει γιατί τον φοβίζουν οι ρόζοι και οι φουσκάλες δεν έχει την δυναμική και την αίγλη της δωδεκάποντης Louboutin που ονειρεύεται να δοκιμάσει (έστω και στο κατάστημα μόνο μέσα χωρίς αγορά!) η φίλη του. Το είπα ελπίζω κάπως διακριτικά και χωρίς καμμία διάθεση σκληρότητας.
Δεν είμαι αρνητική στο να δίνουμε δεύτερη ευκαιρία (και αυτό με προυποθέσεις) αλλά μέχρι εκεί!! Μάθε πρώτα να αγαπάς και να εκτιμάς τον εαυτό σου και σίγουρα θα αγαπηθείς πολύ περισσότερο απ΄ότι σε αγαπάει, η και καλά κοπέλα σου!! Μην χαρίζεσαι δεν αξίζει!
Αν το είχατε από την αρχή συμφωνήσει από κοινού οτι έτσι θα είναι η σχέση σας, όλα καλά. 'Ομως δε σε προβληματίζει οτι δε δουλεύει σε σένα ο μηχανισμός προφύλαξης καρδιάς "πληγώνομαι-απομακρύνομαι"; Γιατί να θέτεις τον εαυτό σου σε μειονεκτική θέση απέναντί της; Αυτά τα ερωτήματα θα έπρεπε να σε απασχολήσουν για να δεις τι θα κάνεις.Καλά, δε συζητάμε καν το γεγονός οτι δεν την καλύπτεις και πολύ πιθανό να είναι μαζί σου από λύπηση.'Οπως είπα, το θέμα είναι ΕΣΥ γιατί να θέλεις αυτή την ποιότητα στη ζωή σου.Να μη φοβάσαι το χωρισμό, γιατί μερικές φορές πρέπει να πάρουμε οι ίδιοι αποφάσεις και να πονέσουμε τον εαυτό μας, προκειμένου να αποφύγουμε μια ολοκληρωτική καταστροφή (ψυχολογική, σε μελλοντικές σχέσεις, στην εξέλιξη της προσωπικότητάς μας κτλ).