ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2016 | 21:37

20

Ακολουθεί μεγάλη εξομολόγηση που παραμιλάω και εκφράζω τις πιο ηλίθιες σκέψεις μου. Συνεχίστε με δική σας ευθύνη. Είμαι 20 χρονών. Δεν έχω ολοκληρώσει σεξουαλικά και παρόλο που δεν έχω θέμα με αυτό και δεν είμαι σε φάση "ουάου άργησα, θα μείνω για πάντα μόνη" κτλ, έμμεσα με κομπλάρει πάρα πολύ. Όχι γιατί ψάχνω τον "πρίγκιπα" ή κάτι τέτοιο, ούτε όμως θέλω να πάω και με κάποιον άκυρο. Απλά, γνωρίζω κόσμο, μπορεί κάποιος να μου αρέσει, να υπάρχει ανταπόκριση και να κομπλάρω γιατί..δεν ξέρω γιατί. Μπαίνω στο τρυπάκι του να σκεφτώ "ντρέπομαι να πω σ αυτόν ότι δεν το έχω ξανακάνει", ή νιώθω ότι πρέπει οπωσδήποτε να του το πω, πράγμα που μάλλον είναι λάθος...; Επίσης με κομπλάρει πολύ το θέμα με το στοματικό. Γιατί και να θέλω να το κάνω, φοβάμαι ότι δε θα το κάνω σωστά/καλά. Θα μου πείτε, όλοι από κάπου ξεκίνησαν, ναι, αλλά συνήθως ξεκινάνε από πιο νωρίς και υπάρχει μια ελαστικότητα από το σύντροφό τους. Γενικά σκέφτομαι όλο κάτι τέτοιες βλακείες και αφήνω ευκαιρίες και ανθρώπους να περνάνε και να φεύγουν από τη ζωή μου και εγώ να μένω στάσιμη και μόνη. Ξέρω ότι όταν βρεθεί ο "κατάλληλος" θα το ξέρω και θα τον εμπιστευτώ αλλά νιώθω ότι χτίζω τοίχους γύρω μου και ο κατάλληλος δε θα μπορεί να πλησιάσει. Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ!
8
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο για σενα ολο αυτο αλλα θα σου πω κατι το οποιο συμβαινει σε ολα τα νεα ζευγαρια συνηθως...κ καποια με περισσοτερες εμπειριες μπορει να κανει πχ στοματικο σε καποιον κ να μην του αρεσει.καταλαβαινεις πως το λεω???Η χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων δεν βρισκεται αμεσως παντα.Μην κολλας σε αυτα.το θεμα ειναι να βρεις εναν ανθρωπο που εμπιστευεσαι και ολα θα βρουν τον δρομο τους και στο τι αρεσει εσενα και αυτον κ ολα.Ολα τα υπολοιπα μεσα απο συζητησεις οσο αφορα γουστα κτλπ βρισκονται.Ισχυει κ το αντιστροφο για να στο πω αλλιως.Σιγουρα σε καποιον εμπειρο οταν σου κανει στοματικο λογω εμπειριας θα βρει πιο ευκολα τα σημεια σου αλλα αν εσενα σου αρεσει με συγκεκριμενο τροπο δεν θα του δωσεις καποιες οδηγιες???
Οχι δεν μιλαω για καλυτερο η χειροτερο, μιλαω για κατι ουσιαστικότερο και βαθυτερο σε σχεση με κατι επιφανειακοτερο και επιδερμικοτερο. Ειναι πιο ουσιαστικο να σεβεσαι τα θελω σου και την αναγκες σου και να μην απελπιζεσαι και αρα να πεφτεις στον καθε ενα χωρις καποιο κριτηριο. Γιατί εαν σκεφτεσαι ετσι, η επαφη θα εχει και περισσοτερο νοημα, περισσοτερη ουσια, πιο πολυ συναισθημα και κάτι πολυ περισσοτερο αυθεντικο. Οταν στις μερες μας εχει γινει απλως αθλημα και αντιμετωπιζεται απλως σαν αναγκη οπως το νερο και το φαι, και οταν υπαρχουν κοπελες που απλα θελουν να το κανουν και δεν τους ενδιαφερει τιποτα ουσιαστικοτερο, ε ναι οταν το κανουν δεν θα εχει την αυθεντικότητα την ψυχικη και συναισθηματικη της πρωτης περιπτωσης.
Ίσως δε το διατύπωσα σωστά και δεν κατάλαβες αυτό που ήθελα να πω. Ζητάς από τους άλλους - και πολύ καλά κάνεις- να σέβονται τις επιλογές σου, ενώ παράλληλα είσαι πολύ επικριτική με τις δικές τους επιλογές και τώρα έβγαλες κι ένα γενικό συμπέρασμα ότι οι σημερινές κοπέλες φταίνε που χάνεται το νόημα, η ουσία, μπλα μπλα μπλα. Κάνε βρε κοπέλα μου αυτό που αρέσει σε εσένα κι αν κάποιος δε το σέβεται αυτό, βγάλε τον από τη ζωή σου. Σεβάσου κι εσύ τα θέλω των άλλων όμως και μην είσαι τόσο απαξιωτική.
Οχι, λαθος, ισως και εγω να μην το εξεφρασα σωστα. Ειναι απαντηση σε εκεινες που με επικρινουν και ανηκουν στην αντιθετη ας πουμε πλευρα και μιας και ειναι κ πολλες γυρω μου ειπα τη γνώμη που εχβ διαμορφωσει μεχρι στιγμης. Το οτι εχω μια χ γνωμη, δε σημαινει οτι δε σεβομαι το διαφορετικό, μιας κ οταν μου λενε τα ερωτικα τους ατομα π σκέφτονται διαφορετικα, ουτε επικρινω, ουτε δειχνω απαξιωση. Το να έχεις μια αποψη και να την υποστηριζεις δεν σημαινει οτι δε σεβομαι τα θελω του αλλου.
Στα ιδια με εσενα ειμαι. Αυτο με το στοματικο ομολογω δεν το ειχα σκεφτει. :p Και εγω πολλες φορες εχω νιωσει οτι ειμαι εξωγηινη, μιας που πολλες φιλες μου έχουν ολοκληρωσει τις σχεσεις τους, αλλες παλι ειναι στο ακρο της μητρομανιας :p και ιδιως αυτες με κανουν να νιωθω σαν σκουπιδι ωρες ωρες. Ειναι πολυ ασχημο να συγχεεις την σεξουαλικοτητα και την ικανοτητα που εχει μια γυναικα ερωτικα αναφορικα με το ποτε ξεκινα να κανει σεξ. Γιατί ναι, εχω πολυ πιο υψηλά στανταρ απο την χ που αν για μια μερα δεν εχει αγορι να το κανει νιωθει αρρωστη. Ειμαι πολυ πιο ισορροπημένη απο αυτην που μολις χωριζει ψαχνει αμεσως αντικατασταση. Γιατι αυτη δεν εχει βαθος στις σχεσεις της, ουτς κριτηρια, και γι αυτο παντα χωριζει και την εκμεταλλευονται και της φερονται ασχημα. Ειμαι περηφανη που ειμαι κλειστη σε εναν βαθμο που μου επιτρεπει να μην μπλεκω με το ν οποιον ανωμαλο, περιθωριακο, κλπ, με καποιοβ που δεν εχει προς εμενα και ουτε εγω προς αυτον συναισθηματα. Δεν περιμένω τον πρωτο μου να τον παντρευτω, ούτε ζηταω σχεση, απλως καποιον που να έχουμε πανω κατω ιδιες αρχες, να μου εμπνεει εμπιστοσυνη, και να υπαρχει και να μου βγαζει και συναισθημα. Να ειναι καποιος που θα μου λεει το ενστικτο μου οτι θα με σεβαστει και θα περασει την ημερα μαζι μου επειδη του αρεσω αυτο που ειμαι μεσα μου και εξω μου. Και ας μην κρατησει. Λοιπον, αυτο γιατί να είναι κακο; Και γιατι ν θεωρουμαστε κατωτερες; Γιατι θεωρουμαι απο φιλες μου, και οταν ειμαι μαζι τους νιωθω και σαν κατωτερη. Δυστυχως. Πρεπει καποια στιγμη να αλλαξουν τα πραγματα και να παταμε ποδι οσες σκεφτομαστε πιο ορθα και πιο αξιολογα. Ο χρονος εναρξης σεξουαλικης δραστηριοτητας ειναι κατι καθαρα προσωπικο. Κανεις δεν εχει δουλεια να επεμβαινει. Εγω θεωρω οτι ολα γίνονται με την ωρα τους.
Το ότι εσύ ενδεχομένως φοβάσαι μη την πατήσεις και προφυλάσσεις τον εαυτό σου από το να πληγωθεί, είναι ίσως καλό για εσένα. Αυτό δε σε κάνει ούτε ανώτερη, ούτε κατώτερη από κάποια άλλη που κάνει διαφορετικά λάθη από τα δικά σου. Να σέβεσαι τον εαυτό σου και να κάνεις ό,τι θέλεις για εσένα, χωρίς να σε επηρεάζουν οι βλακείες του ενός και του άλλου και εννοείται ότι θα έπρεπε οι επιλογές σου να γίνονται σεβαστές από τους φίλους σου ειδικά. Ο τρόπος που το γράφεις δείχνει ότι κι εσύ υποβιβάζεις τις ερωτικές επιλογές των άλλων και θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο που έκανε άλλη διαδρομή. Κατά τ'άλλα συμφωνώ.
Αντίθετα σκέφτεσαι απολύτως λογικά και αναμενόμενα με ρεαλισμό. Έτσι ακριβώς είναι. Και όσο περισσότερο φεύγουν τα χρόνια τόσο δυσκολότερο μοιάζει και τόσο περισσότερες αναστολές δημιουργούνται. Από την άλλη δεν σημαίνει ότι πρέπει να πας με τον πρώτο τυχόντα. Σίγουρα όμως θα υπάρχουν άνθρωποι που σε ελκύουν και που τους ελκύεις και που αξίζουν εμπιστοσύνης και με κάποιον από αυτούς θα μπορούσες να έχεις κάποια στιγμή την πρώτη επαφή. Ετσι κι αλλιώς η πρώτη επαφή είναι ψιλοαμήχανη και δεν έχεις βρει ακόμα την ρέγουλα (ακόμα και κάργα ερωτευμένη να είσαι για να προλάβω τους ντεμέκ "ρομαντικούς") οπότε τι είναι ο κάβουρας, τί είναι το ζουμί του. Ξεκίνα να ζεις την ενήλικη ζωή σου. Όσο για το στοματικό, εκτός του ότι δεν είναι κάτι υποχρεωτικό, για να σε πιάνει τόσο άγχος, πίστεψέ με το σώμα του συντρόφου θα σε οδηγήσει. Ο καλός εραστής "ακούει" το σώμα του άλλου ανθρώπου. Η συνέρευση είναι μοίρασμα δύο ανθρώπων.