Σύλληψη χρυσαυγιτών μετά από έλεγχο σε ι.χ.

Σύλληψη χρυσαυγιτών μετά από έλεγχο σε ι.χ. Facebook Twitter
12

Στη σύλληψη δύο οπαδών της Χ.Α. προχώρησε η αστυνομία μετά από τυπικό έλεγχο στο ι.χ. τους. Σύμφωνα με το Έθνος, στην κατοχή των δύο νεαρών βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα κλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. Πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 18χρονο που, όπως γράφει η εφημερίδα, στο ι.χ. τους δεν βρέθηκε κάτι που να τους συνδέει με την οργάνωση, όμως είναι γνωστά μέλη της Χ.Α. στην περιοχή της Κορίνθου.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 18χρονος είχε βάλει σε περίοπτη θέση στη σελίδα του στο Facebook, τις συγκρούσεις που είχαν γίνει μεταξύ χρυσαυγιτών και αστυνομίας, έξω από στρατόπεδο της Κορίνθου που χρησιμοποιείται ως χώρος κράτησης μεταναστών.

Ελλάδα
12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Ο εβραιομασονιστικός δακτυλος έβαλε τα όπλα στο αμάξι αυτών των πατριωτών με σκοπό την κατηγορία όλου του εθνικιστικού κινήματος που τόσο φοβούνται τα Νεφελίμ. Τρέμουν οι κομμουνισταί και γι' αυτό τα κάνουν αυτά. Και οι αναρχοάπλυτοι δημοσιογράφοι σαν του LIFO τα διαδίδουν. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ! ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ! ΑΙΛΑΣ Ί ΤΑΙΦΡΑ!
σεβασμό και υποστήριξη σε όσους αστυνομικούς κάνουν καλά την δουλειά τους, είναι διπλα ήρωες. Πολλοί από αυτούς που τους χλευάζουν μπορεί να μην είχαν το κουράγιο να πάνε κόντρα σε ένα αρρωστημένο κατεστημένο
Συμφωνω σ αυτο, υπαρχουν πολλοι που δεν μπορουν να μιλησουν, ουτε να αντιπαρατεθουν με ακροδεξιους συναδελφους τους..δεν ειναι ευκολο. Ομως υπαρχουν και δεν τους αρεσει η κατασταση, ειναι σκεπτομενα ατομα, οσο κι αν φανει περιεργο αυτο. Ειναι απολυτα δημοκρατες αλλα επισκιαζονται απο τους "θερμόαιμους". Χρειαζονται την υποστηριξη μας!!!
Πώς είπατε; Η αστυνομία συνέλαβε μέλη της Χ.Α.; Μα αφού τα μισά ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μίσθαρνα παρακρατικά υποκινούμενα, πώς μπορεί να συνέβη αυτό; Δεν πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Δένδιας για να αφεθούν ελεύθεροι;Ούτε για τη βόμβα στο Mall βλέπω πολύ κίνηση στα blogs. Όλες αυτές τις μέρες μας επέβαλαν με το ζόρι την άποψη ότι επρόκειτο για προβοκατόρικη ενέργεια του παρακράτους (άν προσπαθούσες να υπαινιχθείς κάτι άλλο, σε χαρακτήριζαν καθυστερημένο ή χαφιέ ή και τα δύο). Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι προοδευτικοί, τί έχουν να μας πούν;