ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 07:00

Κοκκινομαλλης

Μακρια κοκκινα μαλλια (η και κοντα ποιος νοιαζεται!) στο χρωμα της φωτιας. εντονα κοκκινα. υπαρχει αραγε ενας τετοιος κοκκινομαλλης? δεν εχω δει ποτε και ουτε θα δω αλλα μακαρι να υπηρχε καποιος ετσι μονο να τον δω εστω! Που θα σε βρω ομορφε κοκκινομαλλη? (πολυ φαντασια εχω...)
16
 
 
 
 
σχόλια
Ίου! Oι μελαχροινοί θα έπρεπε δια νόμου να υποχρεούνται σε κόντρα ξύρισμα! Να δείχνουν κύριοι κι όχι σαν κατάδικοι σε καταγώγι της μέσης ανατολής.
Μηπως μπερδευεις τους ωραιους μουσατους με τους γυφτους; Δεν εξηγειται αλλιως.Υπαρχουν πολλοι περιποιημενοι μουσατοι και ταυτοχρονα πολυ ελκυστικοι.Εαν δεν ειναι του γουστου σου ειναι αλλο θεμα.Επισης,ο χαρακτηρισμος "ιου",δεν ειναι τοσο ευγενικος.Κι εγω μπορουσα ανετα να το πω για τους κοκκινομαλλιδες που δεν με ελκυουν τοσο,αλλα δεν μου αρεσει να εκφραζομαι με αγενη τροπο.
Μα για προσωπικά γούστα μιλάμε εδώ! Εξέφρασα μια τελείως υποκειμενική άποψη και νομίζω από το ύφος ήταν απόλυτα σαφές. Η εξομολογούμενη εξέφρασε μια σαφή προτίμηση στους κοκκινομάληδες και μετά εσύ της λες "σαν τους μελαχροινούς με μούσια δεν έχει". Δηλαδή κι εσύ Στρουμφίτα την κατακρίνεις για το γούστο της! Δάσκαλε που δίδασκες...Σωστά;
Κοκκινομάλληδες!!Αγαπημένοι και παρεξηγημένοι,ιστορικά και κοινωνικά...Ο αγαπημένος μου Τομ Ρόμπινς(σταυρώστε με,αλλά αποτελεί εφηβικό έρωτα),ως κοκκινοτρίχης κι ο ίδιος,έγραψε ότι οι κοκκινομάλληδες εξελίσσονται σε κωμικούς ή παρανόμους...χιούμορ και αυξημένη αίσθηση κινδύνου...αν μη τι άλλο,χαρακτηριστικά που προσδίδουν γοητεία... :)
Κι εμένα μου αρέσουν οι κοκκινομάλληδες! (Και γενικά οι λευκόσαρκοι άντρες)Βέβαια έντονα κόκκινα στο χρώμα της φωτιάς είναι "του μπουκαλιού" κι όχι φυσικά. Το φυσικό είναι σκούρο πυρόξανθο ή ελαφρώς καστανοκόκκινο τις περισσότερες φορές.
Κι άλλα ορεκτικούλια:http://nicolacornick.co.uk/blog/wp-content/uploads/2010/11/Damien-Lewis.bmphttps://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2013-10/enhanced/webdr06/1/15/enhanced-buzz-18827-1380656729-37.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-qZWj12WYK6o/UFx6tjgF8HI/AAAAAAAABeU/cTCv0u3e1Ko/s1600/500full.jpeg