ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 22:37

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης χώρισα και εκείνος βρήκε αμέσως την αντικαταστάτρια μου, εγώ για πρώτη φορά νιώθω μέσα μου τόσο κενή δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Δεν θέλω να πάω για καφέ, για ποτό, γενικά δεν θέλω να κάνω τίποτα. Οι φίλοι μου είναι στο κόσμο τους και δεν έχω συμπαράσταση από κανέναν, κοιτάζουν τα δικά τους μονάχα. Και γω έχω κουραστεί τόσο πολύ πια ψυχολογικά που αντί να το αντιμετωπίσω και να μη με πάρει από κάτω κάνω εντελώς το αντίθετο για πρώτη φορά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πως είμαι σε αδιέξοδο σε όλους τους τομείς. Στις σχέσεις, στην οικογένεια μου, στη δουλεία μου παντού δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω όλο αυτό που νιώθω και κάθε μέρα μεγαλώνει μέσα μου όλο και πιο πολύ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σου φαινεται περιεργο το οτι 'θρηνεις" για το τελος μιας σχεσης σου? Τι πιο φυσιολογικο απ αυτο?? Ολοι περνανε απ αυτο το σταδιο μετα απο εναν χωρισμο. Κ το να περασεις απ αυτο το σταδιο ειναι απαραιτητο, για να μπορεσεις μετα απο καποιο καιρο να συνηθισεις την κατασταση κ να ξεπερασεις σιγα σιγα τον πρωην. Μη φοβαστε να βιωνετε αρνητικα συναισθηματα, δεν ειναι κακο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ