ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2016 | 18:31

thn exw mikrh

γεια σας είμαι 18 και κάτι και ακόμα παρθένος γιατί όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο το πέος μου είναι μικρό.Τι μπορώ να κάνω για να μεγαλώσει?υπάρχει κανένας τρόπος?και αν όχι τι κάνω?θα μείνω μια ζωή παρθένος?
3
 
 
 
 
σχόλια
1ον εισαι παρθενος γιατι την εχεις μικρη? Δηλαδη εχεις φτασει ποτε σε φαση να τον βγαλεις εξω να τον δει η παρτενερ και να φυγει? Ή συστηνεσαι με το πουλι? 2ον μπορει και αυτος που την εχει μικρη μεχρι 9 ποντους σε στυση να ικανοποιησει μια γυναικα με αλλες τεχνικες3ον αν εισαι στον Μ. Ο. του ελληνα 13 εκ. και 13 εκ. περιφερεια Δεν την εχεις μικρη, ειναι απλα μετριο! 4ον αν οντως την εχεις μικρη τοτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα, ασχετα με τις μλκς που βλεπεις στο ιντερνετ.... Το πιο αποτελεσματικο ειναι η εγχείριση αλλα δυσκολα νονιζω το δεχονται οι γιατροι.... Θα πρεπει να ειναι πολυ μικρη.... Αλλιως οπως μαθαμε και στην Βιολογια γ' λυκειου, αν εκανες, υπαρχει ο ορισμος του επικτητου χαρακτηριστικου! Δηλαδη τραβας το πεος σου ανα τακτα χρονικα διαστηματα μπας και γινει τιποτα... Φαντα σου καμηλοπαρδαλεις που προσπαθουν να φτασουν το φυλλο του δεντρου που βρίσκεται στην κορυφή! Τραβα τραβα μακρενει ο λαιμος! Ή τους μπασκετμπολιστες, πηδα πηδα ψηλονουν!