ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 22:24

Καλύτερα μόνος πάρα με λάθος άτομα!

Πρόσφατα ξεκοψα από μια παρέα που έβγαινα μαζί τους 2 χρόνια για όσο ήμουν Αθήνα για τις σπουδές μου,έκλεισα τηλέφωνα και έλεγα δικαιολογίες γιατί δεν ήθελα συγκρούσεις και δεν μου έβγαινε να τους πω πως ένιωθα τόσο καιρό.Τωρα πρέπει να τα βγάλω πέρα μόνος μου,χωρίς εξόδους και κλεισμενος μεσα εκτος τα πρωινα που κανω την πρακτικη μου.Αντε να δω πως θα τη παλέψω 6 μήνες ακόμα μέχρι να γυρίσω στο πατρικό μου και στους παιδικούς μου φίλους! Ίσως όμως είναι καλύτερα να είμαι μόνος μου παρά να βγαίνω έξω με λάθος άτομα που δεν ταιριαζω μαζί τους και δεν περνάω καλά.Βαρεθηκα να υποκρίνομαι πως περνάω καλά και πως όλα είναι μια χαρά! Μια συμβουλή θα δόσω μόνο σε όσους περνάνε τα ίδια.Αν δεν περνάτε καλά και νιώθετε πως τα άτομα που κάνετε παρέα δεν σας ταιριάζουν να φεύγετε από κοντά τους,μην καταπιεζετε τον εαυτό σας όπως έκανα εγώ...Δεν θα αλλάξει τίποτα όσο καιρός και να περασει,άμα από την αρχή νιώθεις άκυρος και πως δεν ταιριάζεις μαζί τους πάντα έτσι θα είναι.Πιστευα πως έτσι είναι στην αρχή και πως μετά θα είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν είναι έτσι...
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλά έκανες αλλά μην κλείνεσαι μέσα. η μοναξιά είναι καλή αλλά καμία καμιά φορά θέλεις να ανταλλάξει και καμία κουβέντα με κάποιον. ξεκινά κάποια δραστηριότητα που θα μπορείς να γνωρίσεις κόσμο αφού δεν σου αρέσει να βγαίνεις μόνος.
Μπράβο ρε συ! Χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα! :) Το έχω κάνει και εγώ και ξέρω πόσο δύσκολο είναι στην αρχή. Είναι και η δύναμη της συνήθειας στη μέση, οι αναμνήσεις, οι καλές στιγμές. Αλλά στην πράξη δεν προχωράει. Πολύ καλύτερα για εσένα και σίγουρα με τον καιρό θα ξαναβρεις τον εαυτό που ένιωσες ότι εχανες. Άσχημο συναίσθημα να νιώθεις ότι σε διαβρώνουν. Όσο για την μοναξιά είναι παροδική. Άρχισε δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνουν κοινωνικές συναναστροφές και θα δεις ότι είναι εύκολο. Θυμήσου τι έκανες όταν πρωτοηρθες στην πόλη. Όλα θα πάνε καλά. ;-)
Από μικρός έβγαινα πάντα με παρέα,δεν νιώθω καλά με το να βγω έξω και να κάθομαι μόνος μου.Επειδη δεν το έχω κάνει ποτέ,κάτι τέτοιο θα με έκανε να νιώσω περισσότερο μόνος αποτι είμαι.