ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2016 | 20:59

πώς αλλάζω τον τρόπο σκέψης?

είμαι εδώ και αρκετό καιρό με έναν εξαίσιο άνθρωπο, αγαπιόμαστε πολύ, συγκατοικούμε κάποιους μήνες και όλα μοιάζουν ρόδινα...εκτός από κάτι που δεν μπορώ να χειριστώ...το παρελθόν του...έχει τεράστια εμπειρία, πριν από μένα περνούσε τον χρόνο του με διαφορετικές κοπέλες, ποτέ κάτι σοβαρό, απλά σεξ...και επειδή οι παρέες μας ήταν κοινές, έτσι άλλωστε γνωριστήκαμε, γνωρίζω κάποιες από αυτές τις κοπέλες...και συνεχώς κολλάει στο μυαλό μου η εικόνα τους να κάνουν σεξ...τους φαντάζομαι συνέχεια, σε άσχετες στιγμές, και αντί να σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που με αγαπάει και που έχουμε τόσο σοβαρή σχέση, κάθομαι και σκέφτομαι εκείνον να λαχανιάζει από άλλη γυναίκα..υποφέρω...δεν του έχω πει ποτέ τίποτα, αν και πολλές φορές το καταλαβαίνει, και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μου δείξει την αγάπη του και πόσο σημαντική είμαι για αυτόν...πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό? πραγματικά, πονάω και ξέρω ότι είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, έχω σκεφτεί πολλές φορές να επισκεφτώ κάποιον ψυχολόγο, αλλά θα ήθελα να κάνω πρώτα μόνη μου κάποια αλλαγή στον τρόπο σκέψης...θέλω να τον απολαμβάνω στις προσωπικές μας στιγμές, χωρίς να σκεφτώ ούτε μία φορά το πρόσωπο άλλης...δεν ξέρω γιατί κολλάω τόσο πολύ και δεν μπορώ να αφεθώ...σκέφτηκα ακόμα και μήπως συγκρίνομαι, μήπως δεν νιώθω αρκετή, αλλά το περίεργο είναι ότι δεν κολλάω τόσο στις όμορφες κοπέλες που έχει βρεθεί, ίσως επειδή δεν τις ξέρω, αλλά σε συγκεκριμένες, που γνωρίζω, που έχω μιλήσει μαζί τους και που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου εξωτερικά...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, τι είδους ανασφάλεια είναι αυτή...θέλω να αλλάξω, δεν θέλω να καταστρέψω την σχέση μου χωρίς να υπάρχει λόγος...
6
 
 
 
 
σχόλια
1st world problem! Ο φίλος μου είχε άλλες σχέσεις πριν απο μένα.Αν συζείτε καταλαβαίνω οτι είσαι πάνω απο 23-24 και δουλεύεις. Αρα κι εσύ είχες σχέσεις και είχες κάνει σεξ πριν, με κάποιον άλλον. Εχει σημασία αν ήταν με πολλές ή με μία? Θα προτιμούσες να είναι παρθένος και να σου πει μια μέρα οτι θέλει να δοκιμάσει με άλλες? Αν σε ενοχλεί τόσο πήγαινε σε έναν ψυχολόγο και ίσως σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ή απλά πες στον φίλο σου οτι σε ενοχλεί να βγαίνετε με τις πρώην του αν αυτό είναι που πυροδοτεί την ανασφάλεια.Επικεντρώσου στις όμορφες στιγμές της σχέσης σου και ξέχνα το παρελθόν.
Σκοτώνεστε όλες να βρείτε γνωστό γιατί φοβάστε τους αγνώστους και μετά βρίσκεστε όλοι οι νυν και οι πρώην σε μία αγαπημένη παρέα και κάνετε τους αδιάφορους. Βοήθειά σας.
Το θέμα είναι ότι εισαστε μαζί!!!κατασταλαξε μαζί σου!!μακαρι να πάει καλά η σχέση και να συνεχίσετε μαζί...το πρόβλημα θα ήταν αν ήξερες ότι ειχε πισωγυρίσματα στις σχέσεις του!!προχωραει μαζί σου!!!κοιτα να το χαρείς!!!
Εσενα διάλεξε! Εσενα θελει διπλα του! Καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις. Το εχω περασει. Ο τροπος που το ξεπέρασα ηταν να το δω τελειως ναρκισσιστικα. Τυπου "εγω ειμαι καλυτερη, και γι αυτο με διάλεξε". Καποια στιγμη θα το πιστέψεις και στην τελικη γι αυτον όντως εισαι καλυτερη και γι αυτο σε διάλεξε. Το προβλημα σου δεν είναι οι εμπειρίες που ειχε αλλα τα ατομα που αυτες εμπεριείχαν... Αλλη λυση ειναι Αν μπορεις και σ ειναι ευκολο βγάλτα από τη ζωη σας. Βασικα του τα εχεις πει αυτα???

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ