ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2016 | 04:14

Συγνώμη

Εχουν περασει 10 μηνες απο τοτε που σου ζητησα να χωρισουμε. Ξεκοψα εντελως μαζι σου γιατι ηξερα πως με αγαπουσες και ησουν τρελα ερωτευμενος και αν δεν το εκανα μεχρι σημερα θα παλευες να τα βρουμε αλλα δεν το ηθελα αυτο. Σε αγαπησα αλλα δεν ενιωσα ερωτευμενη μαζι σου ποτε, γι'αυτο και το τελειωσα. Σκεφτομαι ακομα τι να κανεις, πως εισαι αλλα δεν τολμαω να σε παρω τηλεφωνο γιατι ειναι κακο για σενα, γιατι θα γεννηθει μια ελπιδα. Αραγε διαβαζεις ποτε τη lifo? Να εισαι παντα ευτυχισμενος σου ευχομαι και να πετυχεις ολα οσα θες και ας μην ξερεις πως ακομα σε σκεφτομαι..
7
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί να μην τον πάρει ενα τήλεφωνο να δεί τι κάνει?Απο απλό ενδιαφέρον, δεν είναι κακό.Και αν τον θέλει πίσω, ας τον διεκδικήσει και να βάλουν την σχέση τους σε καινούργια και πιο γερά θεμέλια.Γι' αυτό γινόμαστε οι άνθρωποι εγωιστές και απόμακροι, επειδή δεν ΤΟΛΜΑΜΕ και δεν δείχνουμε τα συναισθήματα μας.Αν τον θέλεις πίσω, κανε ενα βήμα μπροστά και επικοινωνήστε σε φιλικό επίπεδο, αν δεν ανταποκριθεί όπως περιμένεις, πάρτο απόφαση και προχώρα παρακάτω τη ζωή σου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε στασιμότητα, και σου κάνει κακό γιατι δεν μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω.Εκει έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να νιώσεις πολύ πιο δυνανατά συναισθήματα απο ότι με αυτόν!
Να τον αφήσεις ήσυχο τον άνθρωπο. Έχουμε βαρεθεί τέτοιες μαλακίες από γυναίκες που δεν ξέρουν από που τις βαραίνει. κάτσε στη μιζέρια σου που λέει και ο φίλος από πάνω και παράτα μας και μας.