ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2016 | 21:13

Μόνη στις γιορτές

Οι συγγενείς μου ντρέπονται για μένα. Οι φίλοι αποδείχτηκαν γνωστοί. Δεν έχω σύντροφο. Ή θα περάσω τις γιορτές υποκρινόμενη την χαζή για να έχω παρέα ή θα κάτσω σπίτι μόνη μου. Διαβάζω πολλά άρθρα για τους συνειδητοποιημένους ανθρώπους που δεν νιώθουν υποχρεωμένοι να αποδείξουν κάτι στους άλλους και περνούν μόνοι μια χαρά.Όμως εγώ θα ήθελα να είχα παρέα, κάποιον ή κάποιους που θα ήθελαν να είναι μαζί μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Προσπάθησε να βρεις νέες φιλίες .Δεν θα γίνει αμέσως αλλά αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις.Μόνο μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.Όλοι έχουμε ανάγκη για παρέα ακόμα και αν λέμε το αντίθετω πολλές φορές από εγωισμό για να μην παραδεχτούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.Δέξου το γεγονός ότι έτσι είναι οι ζωή και τα πρόσωπα και φίλοι μας πολλές φορές θα αλλάζουν .Ως τότε κάνε πράγματα για τον εαυτό σου κάνε την αυτοκριτική σου βοηθάει ώστε να αναθεωρήσεις πως βλέπεις κάποια πράγματα και να δεις καθαρά τι έφταιξε.Αν έχεις την δυνατότητα πήγαινε κάνε κάποια χόμπι που σου αρέσουν και υπάρχει κόσμος για να γνωρίσεις και δεν μπορεί μία δύο πέντε δέκα φορές που θα προσπαθήσεις θα βρεθούν άτομα που θα είναι στην ίδια φάση με σένα.Δεν βρίσκεις παρέα από την μια μέρα στην άλλη αλλά αν δεν προσπαθήσεις δεν θα βρεςι.Το παν είναι να μην παραιτηθείς.Η ζωή θέλει υπομονή σε όλα τα θέματα.