ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.12.2016 | 08:41

Καπνισμα

Χθες βραδυ ενω καπνιζε ενας φιλος μου του ζητησα να κανω μια τζουρα μονο και μονο για να δω πως ειναι. Ειχα περιεργεια να δω, τι ακριβως προσφερει το τσιγαο στους καπνιστες, και γιατι ολοι ξεκινανε ανω ξερουν οτι ειναι κακο για την υγεια τους? Εκανα λοιπον, και ηταν οτι χειροτερο εχω δοκιμασει στη ζωη μου.. Δεν πνιγηκα οπως περιμενα να γινει αλλα η γευση ηταν τοσο ασχημη που αν δεν επινα νερο εκεινη τη στιγμη θα ξερνουσα.. Ξερω οτι αν συνεχισει καποιος να κανει το συνηθιζει και του αρεσει αλλα ακομα αναρωτιεμαι.. Εφόσον οταν δοκιμαζεις εχει γευση σα σκατα, και ξερεις οτι σε σκοτωνει γιατι το συνεχιζεις? Να πεις οτι ηταν κατι ευχάριστο απο την αρχη ναι, ειναι λογικο αλλα αφου στην αρχη ειναι οτι χειροτερο γιατι ολοι το συνεχιζουν?
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάντως όταν ξεκίνησα το τσιγάρο σε ηλικία 19 ετών ένιωσα στην πρώτη τζούρα ότι ήταν καλύτερο και από οξυγόνο με τέλεια γεύση..Είναι να το γουστάρεις μάνα μου..Αν από την αρχή δεν το θες άστο..
Πρωτον ο φιλος σου ειναι ανευθυνος που σου εδωσε να καπνισεις εστω κια μια τζουρα. Δευτερον και εσυ ενω βλεπεις τοσο κοσμο να παλευει να το κοψει γιατι θες να δοκιμασεις και να ρισκαρεις? Τοση σιγουρα ειχες στον εαυτο σου που ηξερες οτι δεν θα σου αρεσει? Συνεχιζουμε τωρα , ολα τα τσιγαρα πανω κατω την ιδια γευση εχουν απλα εχουν μικρες διαφορες. Μονο ενας καπνιστης μπορει να καταλαβει τι εννοω ακριβως. Ξερω ξερω εχει γευση λες και μασας αχηρα αλλα οσο περιεργο και αν σου φαινεται αυτο σου αρεσει μετα απο καποια στιγμη. Το συνεχιζεις ενω εχει γευση σκατα και σε σκοτωνει οπως γιατι το εχεις ξεκινησει απο μικρο παιδι 13-14-15 χρονων που δεν ξερεις και μετα δεν μπορεις να το κοψεις. Εσυ τι νομιζες οτι ολοι αυτοι που βλεπεις στο δρομο αρχισαν το καπνισμα στα 25 τους? Αλλος ενας παραγοντας ειναι οτι εχει απιστευμα μεγαλο εθισμο στο ψυχολογικο τομεα και συνδιαζεται με καταστασεις της καθημερινοτητας οπως αγχος και καποια συνηθειες. Δηλαδη αμα καπνιζεις ενα τσιγαρο μετα το φαγητο και ξαφνικα δεν το εχεις σε πιανει ενα βαρος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ