ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2016 | 17:13

Τι να κανω;

Ειμαι σε σχεση εδω και 3,5 χρονια. Ειμαι 24 ειναι 32, προσφατα πηγε σε δικο του σπιτι, πηγαινω καθε βδομαδα καποιες μερες και μενω εκει γτ ειμαστε απο γειτονικες πολεις. Σε γενικες γραμμες ειναι μια ωραια σχεση, αλλα οταν του λεω η παει η συζητηση στο θεμα να παω να μεινω μαζι του, να βρω μια δουλεια και να μεινουμε μαζι (σπανια το συζηταμε) βλεπω οτι δεν θελει σαν να το φοβαται. Γενικα ειναι ανθρωπος που θελει τον χρονο του, τωρα θα μου πειτε λιγο πολυ ολοι ειμαστε ετσι ναι αλλα ο φιλος μου λιγο παραπανω. Ξερω οτι θα τρομαξει και θα του πεσει πολυ αν παω και μεινω εκει γι αυτο θελω να το παω λαου λαου, δεν σκεφτομαι γαμους και τετοια αλλα ειμαι ετοιμη να συγκατοικησω.Εκεινος που εχει πει οτι δεν γουσταρει γαμο,εκκλησιες, τουρτες, σοι, χωρους και τα γνωστα αλλα οικογενεια δειχνει οτι θελει με τον τροπο του. Καποιοι απο τους δικους μου ανθρωπους τον κατηγορουν (σε μενα) , πως κανονικα πρεπει να προχωρησουμε σε αυτο το κομματι(συγκατοικησης). Προβληματιζομαι και εγω ειναι η αληθεια,τι λετε να κανω, εχω μελλον μαζι του??
7
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά οι δικοί σου ας κοιτάζουν τη δουλεια τους που θα σου πουν τι ειναι κανονικό και το όχι ! Έλεος πια ...Όσο γι αυτόν τι εννοείς : θα του πέσει πολύ αν πας εκεί γι αυτο θα του το πας λάου λάου? Δηλαδή ντε και καλά θα συγκατοικισετε επειδή το θες εσύ ? Συζήτησε του ανοιχτά το τι θες και αν δεν θέλει δεν γινεται να πας..
Μπορεί να μην θέλει να κάνει το επόμενο βήμα..αν δεν έχεις θέμα με αυτό συνέχισε να είσαι μαζί του αλλά αν έχεις πρέπει λίγο να σκεφτείς καλύτερα τη σχέση σας και το τι θέλει ο καθένας σας....
Πραγματικα. Ο τροπος που τα λεει ειναι λες κ δεν δινει δεκαρα για το τι θελει ο αλλος. Το μονο που την ενδιαφερει ειναι το τι θελει εκεινη.