ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2016 | 11:23

εχω προβλημα..

Με τον συντροφό μου ειμαστε 12 χρονια μαζι και συζουμε τα τελευταια 2 χρονια. Παντα εβλεπε πορνο, το ηξερα, αλλα δεν με ενοχλουσε διοτι ειχαμε σχεση απο αποσταση καποια χρονια κ το θεωρουσα απολυτα φυσιολογικο.. Τωρα ομως που μενουμε μαζι εξακολουθει κ το κανει αλλα δεν αρκειται μονο στο να βλεπει τη συνεχιζει τη δουλεια, ξερετε τι εννοω. Εμενα ομως αυτο με ενοχλει, του το εχω πει χιλιες φορες, μια με το καλο μια με το αγριο, να σταματησει αλλα τιποτα.. Κ να πω οτι δεν του καθομαι να το καταλαβω, αλλα βρε παιδια τι να του λεω μην το κανεις, κοιτα τι θες κ ελα σε μενα για τα τελικα, τι να του λεω ελα να βλεπουμε μαζι, μεχρι κ να με αφηνει να συμμετεχω σαν θεατης του εχω προτεινει αλλα τιποτα.. Δεν ξερω τι να κανω κ να πω οτι με βαρεθηκε να το καταλαβω, αλλα το ξερω οτι με θελει κ οτι τον ελκυω ακομα ερωτικα.. Αλλα εχω κουραστει πια, νιωθω οτι χανω τις μισες ευκαιριες μου για σεξ κ ειμαι ακομα νεα 28χρονων, αμα δεν χαρουμε τωρα.. Ποτε?? Περιμενω τους αντρες να με διαφωτισουν, κ θελω σοβαρα σχολια.. Ευχαριστω!
8
 
 
 
 
σχόλια
Θελω να διευκρινισω καποια πραγματα για να γινει πιο ξεκαθαρη η κατασταση μου. Καταρχας δεν ειναι γκει, η αληθεια ειναι οτι κ εμενα μου περασε αυτο απο το μυαλο,μηπως βλεπει τετοια πραγματα αλλα το εχω τσεκαρει χιλιες φορες.. Επισης δεν του εχω πει οχι σε τιποτα απο οτι μου εχει ζητησει, στη σχεση μας εγω ειμαι αυτη που ειναι πιο ανοιχτομυαλη και προτεινω να δοκιμαζουμε νεα πραγματα, αυτος το μονο που κανει ειναι βουρ στο ψητο και τελος, ουτε προκαταρκτικα ουτε τιποτα. Αφηστε που με τα χρονια εχει μειωθει η διαρκεια του σεξ κατα πολυ, που πιστευω οτι οφειλεται στο οτι εχει συνηθισει να κανει τη δουλεια του στο τσακ μπαμΚαι τελος οπως δεν με πειραζε οτι εβλεπε ταινιες οταν ειμασταν μαζι ετσι δεν με πειραζει και τωρα κ σε περιπτωσεις που δεν μπορω πχ περιοδος. Εκει το καταλαβαινω,αλλα το να κοιμαμαι στο δωματιο κ αυτος να ειναι στο μπανιο να κανει τη δουλεια του κ αν μου λεει δεν ηθελα να σε ξυπνησω, ε αυτο παει πολυ.Χθες τον τσακωσα για ακομα μια φορα να εχει βιντεογραφισει απο το κινητο την τηλεοραση μια που γδυνοταν και του λεω γιατι το εκανες παλι αυτο για να μπορεις να βλεπεις και οταν δεν εχεις ιντερνετ και μου λεει ναι.. Ελεος..Εχω ξενερωσει απιστευτα,του εξηγω οτι αυτο με ταπεινωνει σαν γυναικα και οτι εχει προβλημα αλλα δεν το παραδεχεται φυσικα..Αφου σκεφτομαι να σταματησω να κανω σεξ μαζι του ετσι κ αλλιως αυτος ικονοποιειται μια χαρα και μονος του..
Δεν είναι λύση να σταματήσετε τελείως τις επαφές, δε θα υφίσταται σχέση πια. Μου επιβεβαίωσες την αρχική μου σκέψη οτι ο τύπος δεν ασχολείται καθόλου μαζί σου, οτι είναι κολλημένος στο μοτίβο των περισσότερων πορνό (όλα για την ευχαρίστηση του άντρα) κι έχει ως αυτοσκοπό το δικό του οργασμό, τίποτα περισσότερο.Δύο μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι ένας άνθρωπος που σ'αγαπά, αλλά παγιδεύτηκε σε έναν εθισμό ή είναι ένας αδιάφορος, κακός χαρακτήρας (εγωιστής, παρτάκιας), που απλά κάνει αυτό που γουστάρει εις βάρος σου. Στη δεύτερη περίπτωση, φυσικά υπάρχει ταυτόχρονα και ο εθισμός (στις χημικές ουσίες που παράγει το σώμα, όταν βιώνει ευχαρίστηση και σε ένα καθημερινό μοτίβο-μια "ιδιωτική τελετουργία"), απλά δε θα τον ενδιέφερε να κάνει κάτι γι'αυτό.Αν εσύ πιστεύεις οτι αξίζει να ασχοληθείς θα πρέπει να του μιλήσεις πολύ σοβαρά για τελευταία φορά και να διεκδικήσεις μια "ισοτιμία" στη σχέση για τη θέση που βρίσκεσαι και για την ικανοποίηση που δικαιούσαι. Αν αποδεχτεί το πρόβλημα, θα χρειαστεί να δουλέψετε πάνω σε αυτό με την καθοδήγηση ειδικού.Αν κάνει την πάπια, λυπάμαι, είσαι χαμένη από χέρι, γιατί χλωμό το κόβω να ξυπνήσει μια μέρα και να πει "τέρμα οι τσόντες, θα ικανοποιώ και θα ικανοποιούμαι από τη σύντροφό μου" και να βρει τον τρόπο να το κάνει αυτό. Αν περιμένεις κάτι τέτοιο, αφενός θα αγανακτήσεις και θα πετάξεις το κλισέ "μου'φαγες τα καλύτερά μου χρόνια" κι αφετέρου θα τον κερατώσεις με τον πρώτο που θα σε κάνει να νιώσεις επιθυμητή (ο οποίος θα μπορούσε να είναι και εντελώς ακατάλληλος για σένα, who knows..).Ελπίζω να βγάζεις νόημα.
@greatwolf Δεν λεει πουθενα οτι βλεπει τσοντες κ στη δουλεια. Η κοπελα ειπε απλα οτι ο τυπος δεν βλεπει απλα τσοντες, αλλα "συνεχιζει κ τη δουλεια"(δηλαδη αυτοικανοποιειται, οταν βλεπει τσοντα). Γι αυτο ειπε κιολας στη συνεχεια "ξερετε τι εννοω". Επισης, δεν λεει πουθενα τη συχνοτητα με την οποια ο τυπος βλεπει πορνο. Το οτι βλεπει 12 χρονια απο μονο του δεν ειναι ανησυχητικο, γιατι μπορει πχ να βλεπει με συχνοτητα 3 φορες την εβδομαδα. Γενικα η κοπελα δεν μας λεει ποσο συχνα κανουν σεξ, ουτε ποσο συχνα βλεπει εκεινος τσοντες. Αρα απο που κ ως που συμπερανες οτι μιλαμε για εθισμο, χωρις να μας δινει κανενα στοιχειο που να αποδεικνυει κατι τετοιο?? Απ ο,τι καταλαβαινω απ αυτο που λεει στο τελος η κοπελα("χανω τις μισες ευκαιριες μου για σεξ") μαλλον κανουν σεξ γενικα, αρα το προβλημα της ΔΕΝ ειναι οτι ο τυπος δεν κανει καθολου σεξ μαζι της. Απλα αυτη προφανως θελει ο τυπος να ικανοποιειται ΜΟΝΟ απ' την ιδια, κ καθολου απο τις τσοντες. Αν δεις, λεει πως, οταν βρισκονταν σε αποσταση, εκεινη το θεωρουσε φυσιολογικο να βλεπει το παιδι τσοντες(προφανως γιατι τοτε δεν μπορουσε να τον ικανοποιει εκεινη ανα πασα στιγμη, αρα το θεωρουσε λογικο που ο ανθρωπος εβρισκε εναλλακτικους τροπους). Το οτι ο τυπος βλεπει τσοντες την ενοχλει μονο τωρα, που μενουν στο ιδιο σπιτι(σου λεει δεν γινεται να εχει εμενα διπλα του κ καποιες φορες να προτιμαει να βλεπει πορνο). Νιωθει απορριψη, πως το λενε. Θα ηθελε δηλαδη οσες φορες του ερθει ορεξη, να κανει σεξ μαζι της, αντι να βαλει να δει μια τσοντα. Κ επειδη αυτος καποιες φορες προτιμαει τις τσοντες, αυτη θεωρει οτι υπαρχει προβλημα, θεωρει οτι το να βλεπει ο συντροφος της τσοντες, ενω μπορει να κανει σεξ μαζι της, την καθιστα ανεπαρκη συντροφο. Ειναι προφανες απο πολλα σημεια οτι αυτο ειναι το θεμα της, κ οχι το οτι το παιδι ειναι εθισμενο στο πορνο.
το θεμα ειναι τι κανει μετα που βλεπει την τσοντα... Αν ερχεται σε σενα , νομιζω οτι απλα θελει ενα κλικ παραπανω απο αυτο που το κανεις εσυ και μπορεις να το βελτιωσεις. Αν οχι και π.χ. βλεπει τον κοπο στην χουφτα του, η πηγαινει και ξεχαρμανιαζει αλλου , δεν ειναι καλο και μαλλον δεν σε θελει τοσο οσο φανταζεσαι.... ( αποψη μου )
Εγώ δεν κατάλαβα απόλυτα τι ακριβώς σε ενοχλεί;αν βλέπει τσόντες και δεν κάνετε σεξ τότε υπάρχει πρόβλημα..αν όμως σε ενοχλεί γενικά ότι κάπου κάπου μπορεί να δει και μια τσόντα παραπάνω τότε το πρόβλημα το έχεις εσυ το θεματάκι σου.λες και εμείς δεν βλέπουμε;Τώρα αν ο δικός σου είναι λάτρης του σλόγκαν αν πετύχει η Μ@λα κι@ τύφλα να'χει το γα...σι τότε...δεν υπάρχει γιατρειά!
Ο εθισμός στο πορνό είναι πολύ συνηθισμένος για εμάς τους άντρες. Από την στιγμή που προτιμά να βλέπει τσόντες και να τον παίζει από το να κάνετε σεξ σημαίνει ότι έχει πρόβλημα. Δεν είναι υγιής συμπεριφορά μπορεί να σχετίζεται επίσης με το άγχος και με την κατάθλιψη. Πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Γενικά όσο πιο πολύ εκτεθειμένος είσαι στις τσόντες τόσο πιο πολύ χάνεις το ενδιαφέρον για κάθε άλλη ευχαρίστηση.Δες κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU
Νομίζω πως πρέπει πρώτα να κουβεντιάσετε, γιατί τις βλέπει; βλέπει κάτι που δεν σου ζητά να κάνετε γιατί σε σέβεται; Αν ναι εξήγησε του πως θες να το δοκιμάσετε στο κρεβάτι σας. Βλέπει κάτι που δεν θέλεις να κάνεις; Τότε να το δεχθείς, καλύτερα να το βλέπει στην τσόντα σπίτι σας παρά να γυρνά με άλλες.Πιθανόν για να μην σε αφήνει ούτε σαν θεατή, βλέπει κάτι που είτε νομίζει πως αν το δεις θα τον θεωρήσεις ανώμαλο, είτε κάτι που με τίποτα δεν μπορείς εκ φύσεως να του προσφέρεις.... (εύχομαι να μην είναι αυτό).Μια άλλη λύση είναι ο ψυχολόγος, που δεν θα δεχθεί πιστεύω να πάει. Το περιγράφεις σαν να γίνεται τόσο συχνά και ανεξέλεγκτα που μοιάζει και με ψυχαναγκασμό.
Δηλαδη συγγνωμη, υπαρχει αντρας που βλεπει τσοντα κ δεν ...συνεχιζει τη δουλεια? Δηλαδη γιατι τη βλεπει? Για να παρει ιδεες για το τι καναπε να αγορασει?Ρε κοριτσια, αληθεια, γιατι σας πειραζει να βλεπουν οι αντρες τσοντες? Κ μεις οι γυναικες δεν βλεπουμε? Ποιο προβλημα εχετε, δεν καταλαβαινω!