ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2016 | 16:11

gold diggers

Καθε μα καθε φορα που μιλαω σε καποια κοπελα ρωταει τι δουλεια κανω και οποτε λεω οτι ειμαι σεκιουριτι ξινιζουν και σταματανε τη κουβεντα. Να πω οτι ηταν 1-2 οκ αλλα ΟΛΕΣ ομως το ιδιο κανουν εκαναν. Μα τοσο πολυ μετραει το χρημα και η εμφανιση πια;;; Γιατι οι γυναικες εχετε γινει επιφανειακες;
11
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπερα! Θα ηθελα να σχολιασω και τη δικη μου γνωμη πανω σε αυτο το θεμα και θα ξεκινουσα λεγοντας πως η κατασταση αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα κατα ενα μεγαλο κομματι της κοινωνιας. Περα απο την επιβολη της κοινωνιας προς αυτα τα προτυπα θα ελεγα οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι αντρες και γυναικες ειναι μεγαλωμενοι με αυτου του ειδους τις εικονες. Συμφωνω με καποιος προαναφερθησαντα οτι οι γυναικες αποζητουσαν την ασφαλεια που προσφερε ο αντρας τους ομως πρεπει να κατανοησουμε οτι δεν ζουμε στις εποχες εκεινες και η κοινωνια εξελιχθει. Οι ανθρωποι μορφωνονται εξελισσουν το νοητικο τους επιπεδο και εχουν ξεπερασει πλεον το επιπεδο της επιβιωσης βλεπε ανθρωπος του νεατερνταλ αρα και τα πρωτονα αυτα ενστικτα χωρις να θελω να τα υποτιμησω. Δυστυχως ομως παραμενουν μεσα στα χρονια καποια στερεοτυπα και για τα δυο φυλα που τους εμποδιζουν εν τελη να ειναι ευτυχισμενοι και πλουσιοι πρωτα στην καρδια και μετα στην τσεπη. Οι γυναικες εξαρτωνονται απο τους συντροφους τους οικονομικα και κοινωνικα και οι αντρες κοιτανε τις γυναικες μονο στη φαινεσθαι. Καλο θα ειναι οι προηγουμενες κυριως γενιες να μεγαλωνουν τους απογονους τους με αξιοπρεπεια και προσωπικοτητα και οχι απλα να εχουν σχεσεις επιφανειακες. Να τους μαθουν οτι η ζωη δεν ειναι μονο ενα ροζ συννεφακι και πως πρεπει να παταμε στα ποδια μας ανεξαρτητως φυλλου οικονομικης καταστασης και εμφανισης. Εν τελη, καλο θα ειναι να ειμαστε πρωτα ηρεμοι ευτυχισμενοι και αγαπημενοι με τον ανθρωπο που διαλςγουμε να εχουμε διπλα μας και τα υπολοιπα μπορουν να γινουν!
Μια χαρά δουλειά έχεις, και ο φίλος μου σεκιούριτι είναι, ο οποίος όταν τον γνώρισα ήταν ναυαγοσώστης και μετά άνεργος ;) :) Ζούμε σε περίεργες εποχές, αν και θυμάμαι κοπέλες στον κύκλο μου και πριν την κρίση να διατυμπανίζουν χωρίς φόβο και πάθος ότι θα κρίνουν έναν άντρα από το πορτοφόλι του. Φαντάσου τώρα τι γίνεται. Πάντως δεν είναι όλες μα όλες έτσι, μπορεί να είναι το συνηθέστερο, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις όπως είπε κάποιος παραπάνω. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, για πολλούς άντρες και γυναίκες, που επιδεικνύουν με διαφορετικούς τρόπους το πόσο επιφανειακοί είναι.
χαχα τι μου θύμσες τώρα...γνωστή μου που ψαχνόταν, πριν τα φτιάξει με φίλο μου (που είναι μαζί τώρα), με είχε ρωτήσει πόσα έβγαζα όταν ήμουν στην προηγούμενη δουλειά μου. Προσωπικά δεν θα ρωτούσα ποτέ κάποιον/ κάποια για μισθολογικά. Το θεωρώ άκομψο και ότι μπορεί να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θεση.
Φίλε, μην απορείς καθόλου, αυτή είναι η αλήθεια και αποδέξου την : εμφάνιση και χρήμα είναι το παν, και μπορώ να σου πω ότι τα φράγκα καλύπτουν όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και πολλά άλλα ''ελαττώματα''. Δεν θα επεκταθώ σε παραδείγματα της προσωπικής μου ζωής γιατί θα εκθέσω κόσμο.
Ειδικά στην επαρχία να δεις πως μετράει για τις περισσότερες! Ζω στα Χανιά, εδώ οι περισσότερες άμα δεν έχεις επάγγελμα, χρήμα (που να φαίνεται όμως)και δεν είσαι του κύκλου, δεν πας πουθενά. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια :)
Αν και βλέπω την βροχη απο αρνητικές .....Για τον ιδιο λόγο που εχετε γινει οι αντρες...Χωρις να θελω να σε κουρασω με αναλυση επι αυτου, αν το καλοσκεφτεις κατι αντιστοιχο ισχυει απο την πλευρα τη δικη μας, των γυναικων. Φαντασου (οχι εσενα) στις μερες μας συζητηση οπου η κοπελα ειναι ανεργη ή με παραπανω κιλα...Παρομοιο σκηνικο μου διηγηθηκε φιλη που εχει κιλα και ξεκινησε τυφλα ραντεβου. Ολοι μα ολοι την απερριψαν ...που να ελεγε οτι δουλευει και παρτ ταιμ πωλητρια ...δεν προλαβε.Εν ολιγοις, οπως παλια ειχε σχολιασει κι ο Διογενης, ζουμε σε μια εποχη εικονας και σε συνδυασμο με την οικονομικη κριση,συμπληρωνεται απο κρίση αξιωσεων.
Μια που μου έκανες την τιμή να με μνημονεύσεις ενθυμούμενη τα γραφόμενά μου, θα σου πω ότι το θέμα ''εικόνα'' δεν είναι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες. Όλοι απορρίπτουν στεκόμενοι μόνον σε μία εικόνα, όλα τα άλλα καλά που μπορεί να έχει κάποιος (σε ηθικό-πνευματικό επίπεδο) είναι ανούσια για εκείνους.
Γλυκέ μου Διογένη το ίδιο λέμε....Ο εξομολογουμενος παρουσιασε την πλευρα των αντρων και εγω αντιστοιχα των γυναικων .Αναμφιβολα συμφωνω μαζί σου γιαυτο και σε μνημονευσα.Παρολα αυτα θα μου επιτρεψεις εγω να μην ασπαζομαι την αποψη της εικόνας και να παραμενω σε ενα δικο μου κόσμο,καθολα ουτοπικο και ρομαντικο!
Καλή μου Ουτοπία, σου επιτρέπω να πιστεύεις όπου θέλεις, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Όταν αναφέρω τη λέξη ''όλοι'', κανονικά θα έπρεπε να πω ''οι περισσότεροι''. Σε κάθε κανόνα υπάρχουν πάντα και οι λαμπρές εξαιρέσεις.
Αυτή η εξομολόγηση μου έφερε συνειρμικά στο νου ένα γνωστό μου από ευκατάστατη οικογένεια που γκρίνιαζε ότι όλοι οι "φίλοι" του τον ήθελαν για τα λεφτά του. Τον συγκεκριμένο έτυχε να τον γνωρίσω μέσω ενός κοινού μας φίλου που κάθε άλλο παρά "φιλίες" από συμφέρον κάνει. Αυτός ο φίλος του τού είχε συστήσει λοιπόν ένα σωρό αξιόλογα άτομα (άντρες και γυναίκες)αλλά ο άλλος συνέχιζε να κάνει παρέα με τους "χρυσοθήρες" φίλους του.Πού θέλω να καταλήξω; Ότι πολλές φορές εμείς οι ίδιοι προσελκύουμε τα λάθος άτομα. Είτε γιατί κινούμαστε σε λάθος κύκλους, είτε με τη συμπεριφορά μας, είτε γιατί δεν έχουμε αισθητήριο ώστε να μπορούμε να αξιολογούμε τα άτομα που μας περιτριγυρίζουν.Μήπως, λοιπόν, και με σένα συμβαίνει κάτι απ' όλα αυτά;