ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2016 | 18:53

για παντα νεος

Όλοι οι αληθινά καλοι άνθρωποι αργούν να γεράσουν ή γερνούν όμορφα όσο κι αν έχουν ταλαιπωρηθεί στην ζωή τους. Σε αντίθεση με τους κακούς που ακόμα και στα 25 τους έχουν ρυτίδες έκφρασης Απο τι;;; Απο τον κακό τους χαρακτήρα. Εξεπλάγην τις προάλλες που γνώρισα μια παρέα 45αριδων που οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν πρόσωπο τριαντάφυλλο και μετά έμαθα πως κάνουν αγαθοεργίες. Έτσι εξηγείται σκέφτηκα... ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ. Όταν φτάσω στην ηλικία τους θα ειμαι ευτυχής αν δείχνω έτσι νέος και όμορφος
7
 
 
 
 
σχόλια
Τωρα αυτο απο που προεκυψε ακριβως? Δηλαδη οσοι ειναι 40 και δουλευουν απτα 13 τους και εχουν καλοσυνη πρεπει να εχουν δερμα τσιτα? Ελαχιστες ειναι οι περιπτωσεις που εχουν τοσο καλα γονια και κρατιουνται στο χρονο.
Το νου σου στο παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδίυπάρχει ελπίδα. οπως λέει και το τραγούδι. Μια νεανική ψυχή είναι πιο σημαντική και γοητευτική, με ή χωρίς ρυτίδες.
Η γιαγιά μου είχε καλά γονίδια!!ήρθαν οι φίλες της να την ξενυχτησουν,συχωρεθηκε σε μεγάλη ηλικία και μιλούσαν για την επιδερμίδα της!!αν ήταν ζωντανή θα την ειχαν ματιασει!!Δεν ξερω αν έκανε αγαθοεργιες,δεν μας έλεγε!!
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά ρυτίδες έκφρασης κάνουν κι αυτοί που γελάνε συχνά ή συνοφρυώνονται επειδή ανησυχούν ή αυτοί που έχουν περάσει δύσκολα. Εννοείται και τα γονίδια παίζουν ρόλο.Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι το να γεράσεις όμορφα είναι συνήθως συνδυασμός καλών γονιδίων, καλής περιποίησης του δέρματος (πχ αντηλιακό) και αναισθησίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ