ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2016 | 11:55

Σιχτίρ πρωί πρωί

Πηγα σε ενα σούπερ μάρκετ σήμερα το πρωι και έφτασα στο σημειο να θελω να στραγγαλισω μια πελάτισσα! Εγω περίμενα υπομονετικά την σειρά μου και πραγματικά οση ωρα την ακουγα, στο τέλος ξεσπασα! Έλεγε στην κοπέλα στα τυροκομικά Βαλε μου 10 φέτες απο αυτο το κασέρι και να ναι 3 χιλιοστών αν δεν ειναι θα το πάρεις πίσω και θα πω και στον διευθυντή σου οτι δεν με εξυπηρετήσες! Βαλε μου 10 φέτες απο το αλλο κασέρι και να ναι 2 χιλιοστών, αν δεν ειναι θα το πάρεις πισω και θα πω και στον διευθυντή σου οτι δεν με εξυπηρετήσες! Βαλε μου 10 φέτες και απο αλλο κασέρι και μετά κοψτες μου ισοσκελες τρίγωνα, αν δεν ειναι ισοσκελες θα τα πάρεις πισω και θα πω και στον διευθυντή σου οτι δεν με εξυπηρετήσες! Βοήθεια! Δεν άντεξα! Της είπα πρόσεξε μονο να μην σου κάτσουνε οταν θα τις τρως γιατι εχεις φαει πολλες κατάρες αυτη την στιγμή απο πλευράς μου! Τα γουρλωσε και με κοίταξε σαν να μαι δαιμονισμένη και γύρισε και ειπε στην κοπέλα θα μου κόψεις και σαλάμια γιατί εχει κόσμο και δεν θέλω να περιμένω; Ευτυχώς η κοπελα αυτη την γλύτωσε γιατι τα σαλάμια ηταν αλλουνού αρμοδιότητα, αλλα εμενα κρόσια τα νευρα μου! Κατι κυρατσες να πούμε που το παίζουνε κι εγω δεν ξερω τι, ειδικά εις βάρος υπαλλήλων που ζήτημα να παίρνουν 500 κατοστάρικα τον μηνα τους για να ανέχονται διάφορους ηλίθιους!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω καποιον σοβαρο λογο που μπορει να θελει καποιος φετες τυριου κομμενες σε συγκεκριμενα χιλιοστα. Ηταν βαρεμενη μαλλον η τυπισσα.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ