ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2016 | 14:32

Τι παίζει φέτος και όλοι είναι “off”???

Δηλαδή τι ζήτησα κι εγώ αυτά τα Χριστούγεννα; Λίγο χρόνο με τους φίλους μου να βγούμε έξω και να γίνει παιχνίδι! Καλά… δε μιλάω καν για να πάμε όλοι μαζί ένα ταξίδι όπως παλιά… αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αλλά ένα καφέ… ένα ποτό… μία κωμωδία να δούμε στο σινεμά να μας φτιάξει λίγο τη διάθεση. Ο ένας έχει καινούργια σχέση και δε μπορεί να ξεκολλήσει, ο άλλος έχει 10 χρόνια σχέση και την έχει δει παντρεμένος, η άλλη έχει γίνει βαμπίρ στο γραφείο και δε ξεμυτίζει από εκεί πριν τις 12 το βράδυ.. κι εγώ μέσα σε όλα αυτά έχω φορτωθεί και τον τίτλο του γκρινιάρη! Τι παίζει ρε παιδιά; Κανένα αντίδοτο σε όλη αυτή την κατήφια υπάρχει;
8
 
 
 
 
σχόλια
Κάντε μια ωραία σελίδα στο FB ή ένα φόρουμ με αστείο τίτλο του στυλ "Αγνοούνται οι φίλοι μου" να μαζευόμαστε και να γνωρίσουμε άλλες παρέες. Μην το κάψετε με χαζά ποστ και γκομενοκαταστάσεις, να έχει κάποια ουσία.
Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά σκέψου ότι κάθε χρόνο οι προτεραιότητες αλλάζουν (η ακόμη κι αν δεν αλλάξουν αυτές, αλλάζουν οι συνθήκες).Ο φρεσκοδεσμευμένος φίλος σου μπορεί να έχει κανονίσει ταξίδι με την κοπέλα του. Το 10 χρόνων ζευγάρι μπορεί να πρέπει να πάει σε οικογενεικά ρεβεγιόν και η τελευταία φίλη σου προφανώς έχει απαιτητική εργασία. Οι αντοχές επίσης δεν είναι κάθε χρόνο οι ίδιες (ειδικά για τη φίλη-βαμπίρ που είναι στο γραφείο ως τις 12 και ενδεχομένως και για τους υπόλοιπους)
Υπάρχει αντίδοτο και είναι το μοναδικό:ψάξε κι εσύ για σχέση.Φιλίες και παρέες τελειώνουν όταν αρχίζουν οι σχέσεις.Καφέδες,ποτά,ταξίδια και σινεμά τα κάνουν όλοι με τις σχέσεις τους και δεν υπάρχει πλέον χώρος και χρόνος για άλλους (ειδικά εαν οι άλλοι είναι και αζευγάρωτοι).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ