ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2016 | 00:19

Συγγνώμη αλλά δεν το ελέγχω/κράξετε ελεύθερα

Ενώ ψάχνω κάτι μόνιμο και σταθερό, κάθε φορά που γνωρίζω έναν ισορροπημένο άνδρα και ενθουσιαζομαι με την προσωπικότητα του, αισθάνομαι έντονα την επιθυμία να "καταφέρω" να τον ρίξω στο κρεβάτι και ο ερωτισμός μου βαράει κόκκινο!!!!Οι άνδρες που αναζητούν απλά σ$ξ εκφραζουν την επιθυμία τους γι αυτό, ή με φλερτάρουν/αγγίζουν διαρκώς με ξενερώνουν και δεν ασχολούμαι καν....Εκείνοι όμως που θέλουν κάτι πιο σοβαρό στη ζωή τους και θελουν να γνωρίσουν καλά την κοπέλα που συνοδεύουν για να προχωρήσουν μαζί της ή είναι πιο εσωστρεφείς με τρελαίνουν αφόρητα και παρόλο που ηθικά αντιτίθεμαι στο να προχωρήσουμε απο το πρώτο ραντεβού, μαζί τους το θέλω και το πετυχαίνω....Αφού συμβεί ο, τι συμβεί ξενερώνω γιατί μου τα δίνουν όλα και δεν έχω να περιμένω για τίποτα άλλο. Παρόλο που αρχικά με έχουν πείσει οτι ειναι επιλεκτικοί και θέλουν κατι σοβαρό, όταν ενδιδουν στο "ερωτικό μου κάλεσμα" νιώθω πως μου είπαν ψέματα...Επίσης νιώθω τσουλ@ρ@ γι αυτήν την τρελή επιθυμία μου και ξεκόβω κάθε επαφή...Δεν ξέρω πως να εξηγήσω όλο αυτό που μου συμβαίνει, απομακρύνω απο δίπλα μου πολύ αξιόλογα άτομα και δεν το θέλω. #foreveralone
7
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι οι σοβαροί άνθρωποι που δεν θέλουν απλά μια ξεπετα δεν πηδάνε από το πρώτο ραντεβού;με τη λογική σου στα δίνουν όλα σαν σχέση επειδή κάνετε σεξ;δλδ αυτό είναι το τέλος μιας σχέσης;οκ κάναμε σεξ τι άλλο να κάνουμε;Το θέμα είναι ότι εσύ δεν θες σχέση αλλά απλά σεξ ,δεν ειναι κακο.Αυτό θες και τέλος.Δεν σου λένε οι άλλοι ψέματα.Εσύ λες ψέματα στο ίδιο σου τον εαυτο.
Τρελή ανασφάλεια, μου προκαλείς οίκτο. Πρέπει να είναι βασανιστικό το κενό, όταν τελειώνει αυτό το "περνάμε καλά". Θα σε συμβούλευα να το δουλέψεις λίγο με τον εαυτό σου, γιατί σε βλέπω σε λίγο να μη σε φτάνει η επιβεβαίωση και το αίσθημα επίτευξης που παίρνεις από "ισορροπημένους" άντρες, όταν τους ρίχνεις στο κρεβάτι και να αρχίσεις να ψάχνεις για δεσμευμένους (άλλο λέβελ το να τον "κλέψεις" από άλλη γυναίκα..).
Απ ότι καταλαβαίνω στην προσπάθεια σου να ξεφύγεις από το πρότυπο της γυναίκας που χρησιμοποιεί το σεξ για να κερδίσει "αγάπη" και δε θα πρέπει να έχει πολλούς ερωτικούς συντρόφους για να μην ειναι "ανηθικη",αποφασισες να μετατραπείς σε άντρα με πιο ελεύθερα όρια στη σεξουαλικη ζωή,αλλά τελικά έγινες μαλακας άντρας.
Συγνώμη αλλά αν δεν το ελέγχεις απευθύνσουν σε ψυχοθεραπευτή.Οι άντρες που ν ενδιδουν στο "ερωτικό σου κάλεσμα" και σε σέβονται και ψέματα δεν σου είπαν. Δεν θα σε σέβονταν αν προσπαθούσαν να σε κάνουν να κάνεις κάτι που δεν θέλεις. Τώρα απλά συμμετέχουν σε κάτι που δείχνεις να θέλεις κι εσύ.
Εισαι δηλαδη η θηλυκη εκδοχη του πεφτουλα. Και εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι ταιριαζεις καλυτερα με ΄΄ αξιολογα΄΄ ατομα.Δεν ξερω παντως κανενα εσωστρεφη ή εξωστρεφη , που αφου τον κανεις τουρμπο, θα το παιξει και δυσκολος. Γιατι ? Τι θα κερδισει περαν του προφανους?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ