ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2016 | 10:01

Άντε, καλό μεσαίωνα να έχουμε παιδιά!

Τώρα είμαι 23 χρονών και από αρκετά μικρή ακούω ροκ μουσική (ή μάλλον ΚΑΙ ροκ γιατί δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να ακούει μόνο ένα είδος μουσικής και όχι δεν μου αρέσει το metal, το heavy metal και τα περισσότερα ροκ τραγούδια του 21ου αιώνα γιατί παιδιά δεν ροκ αυτό, είναι βλακείες) και σε αυτά τα χρόνια μου έχουν αποδώσει πολλούς χαρακτηρισμούς όπως σατανίστρια, πρεζόνι, αλκοολική, goth, emo, καταθλιπτική κλπ. πράγματα που ΔΕΝ είμαι! Κάποτε μια μάνα είπε στην κόρη που ήταν φίλη μου να μην μου μιλάει και αν την κοντέψω να φωνάξει βοήθεια γιατί θα την σκότωνα και θα την έκανα θυσία ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... όλα αυτά ποιός;;; ΕΓΩ που δεν μπορώ να πειράξω ούτε κατσαρίδα!!Μια θεία μου μου είχε πει να πάψω να ακούω γιατί η ροκ σε κάνει να έχεις οξυθυμία, πνεύμα επανάστασης, άσεμνο λεξιλόγιο, βλασφημίες και τάσεις αυτοκτονίας... Αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τίποτα από αυτά... μπορεί λίγο επανάσταση αλλά που είναι το κακό;; Για να είμαι καλός και χαρούμενος άνθρωπος (που είμαι) πρέπει να είμαι και πρόβατο;;Άλλοι μου λένε ότι αν γυρίσεις τους στίχους λένε διάφορα, αυτό δεν το ξέρω, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ! Γιατί να γυρίσεις ένα τραγούδι; Τραγούδι είναι, δεν είναι κρέπα για να θέλει γύρισμα!Και αυτά είναι μόνο λίγα από αυτά που έχω ακούσει. NOTE για να μην παρεξηγηθούμε: Όλοι όσοι δεν ξέρουν ότι ακούω ροκ (και μόνο τα παλιό ροκ μου αρέσει) ή δεν τους νοιάζει που ακούω ροκ λένε πως είμαι μια χαρά άνθρωπος. Και στην εκκλησία πάω, και δεν βρίζω και δεν έχει κανένας παράπονο από τον χαρακτήρα μου (κάθε άλλο!), αλλά παρόλα αυτά μερικοί με κατηγορούν γιατί ακούω ροκ...πάνω που νόμιζα ότι οδεύουμε προς το έτος 2000 και 17... τελικά έκανα λάθος! Άντε καλό μεσαίωνα να έχουμε, περιμένω να με κάψουν σαν μάγισσα από αύριο!
11
 
 
 
 
σχόλια
κοπελα μου είμαι 35 κ ακουω ροκ από τα 9 μου κολησε την αρωστεια ο ξάδερφος μουμε αποτέλεσμα να ακουω ρορυ γκαλαχερ όταν τα συνομιλικα μου ακουγαν το κυπελακι σου το μπλε με την μπιγονιααυτό που δεν μπορουν να καταλαβουν οι περισοτεροι είναι ότι το ροκ είναι το ελληνικο ρεμπετικοτραγουδια βγαλμένα από την ζωη(τουλάχιστον το παλιο ροκ)όχι σκυλοσουξεδακιαπου να ακουγες τι ελεγαν σε μενακ σε κλειστη κοινωνιαμεχρι που ειχα πιασει δουλεια σε συνδιασμο με διακοπες κ όταν γυρισα με ρωταγαν αν "βγηκα"η "ποτε βγηκα"ημουν ο αλλητης...ξερεις κατι?τα περισοτερα παιδια της εποχης μου εμπλεξαν...οσα την γλιτωσαν τρωνε τωρα της μαμας κ του μπαμπα...εγω ο αλητης εχω την δουλιτσα μου οσο μπορω να εχω.. την γυναικουλα μου κ το σπιτακι μου...μια συμβουλη θα σου δωσωασε να λενε... καλη κουβεντα σπανια θα ακουσεις...εσυ να κοιταγεσε στον καθρεφτη κ να χερεσε με αυτό που βλέπεις κ οσα κανεις να εισαι σωστη κ να κοιμασε ησυχηκ αστους να λενεποτε δεν σταματάνε να λενε...καποιοι θελουν να δειχνουν ανωτεροι μειωνοντας τους αλλουςκ όχι βελτιώνοντας τους εαυτους τους
http://www.mixanitouxronou.gr/i-diki-tis-rok-mousikis-sto-argos-to-1993-to-drimi-katigoro-gia-ton-rithmo-pou-xesikoni-ta-sexoualika-enstikta-ton-neon-pious-ellines-tragoudistes-katingilan-os-imnites-tou-satana/https://www.youtube.com/watch?v=a2GpEoZrS04
Αν γυρίσεις τους στίχους ανάποδα;Σήμερα λοιπόν πήρα ένα καλό μάθημα που συνοψίζεται στην ανάγκη να δείχνει κανείς κατανόηση στις σαχλαμάρες που ξεστομίζονται, ιδίως όταν κι ο ίδιος (εγώ δηλαδή) τις άκουγε με ανοιχτό το στόμα στα 15 του.
Ήρθανε τα διαβολογεννήματα να μολύνουν την υπέροχη αυτή κοινότητα που ακούει στο όνομα LiFo.Κσου κσου ροκάδες του σατανά, τα θέλω τα νεφρά μου.
Φίλτατη να σας πω ότι σαν μεταλάς του λόγου μου το ευρύτερο είδος του ροκ έχει όλα αυτά που του αποδίδουν, δηλαδή αναφορές σε σατανισμό, μαγεία, αποκρυφισμό, εσωτερισμό κλπ. Νομίζω είχε ανέβει και στη Lifo ένα σχετικό άρθρο σατιρίζοντας το θέμα. Προφανώς δεν είναι σατανιστές όσοι ασχολούνται με το είδος αλλά αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να ψάξετε μόνη σας για τον αποκρυφισμό του 19ου αιώνα και πώς αυτός επηρέασε πολλά πράγματα της σύγχρονης εποχής.Το αν τώρα αυτή η μουσική έχει κάποια επίδραση πάνω σας είναι μια κουβέντα που δεν μπορεί να γίνει εδώ λόγω της πολυπλοκότητάς της αλλά και λόγω της καθαρά μεταφυσικής της βάσης.
Δυο ερωτήσεις: Που μένεις; Και όταν λες παλιά ροκ, τι εννοείς;Δηλαδή αν ακούνε Black Sabbath και τους φαίνεται "σατανικό", να σου προτείνω κάτι άλλα συγκροτήματα. Ειδικά τώρα τις μέρες των γιορτών, θα είναι ταμάμ.